March 25, 2023

Market Analytics

De zakelijke fanaten

Binnenkort krijgt Chandigarh International Airport een speciaal groen kanaal, een gesynchroniseerd verkeersbeheersysteem

Binnenkort krijgt Chandigarh International Airport een speciaal groen kanaal, een gesynchroniseerd verkeersbeheersysteem

Om de reistijd naar de internationale luchthaven van Chandigarh vanuit de hoofdstad te verkorten, zat de Union Territory-adviseur, Dharam Pal, een vergadering voor achieved Chandigarh Good Town Ltd (CSCL), de hoofdbeheerder van de Greater Mohali Development Authority (GMADA) het gemeentelijk bedrijf (MC), Mohali en de SSP (Verkeer), UT.

Er werd gesproken above het creëren van een groen kanaal om het reizen naar de luchthaven te vergemakkelijken. Het verkeersregelsysteem, bij negen signalen tussen Transportation Chowk naar Faidan-barrière, gebruikt het Integrated Handle and Command Technique (ICCS) van Chandigarh Sensible Metropolis Ltd om de cyclustijd van het verkeer op verschillende kruispunten en rotondes te beheren.

Tijdens de vergadering werd meegedeeld dat er 15 verkeerslichten zijn in de buurt van de Transport Chowk. Deze omvatten drie onder de Mohali Chowk, één onder de GMADA en twee onder de JLPL Engineering Wing, en negen onder de jurisdictie van de UT Administration.

Na de beraadslaging werd besloten dat de belanghebbenden hun mening about de kwestie zullen indienen, die binnen een 7 days naar de hoofdingenieur, Chandigarh, zal worden gestuurd. Naast de hoofdingenieur waren de andere functionarissen die de vergadering bijwoonden, de hoofdarchitect en hoofdingenieur van de Chandigarh Good-stad.

In mei 2022 heeft de regering van Chandigarh twee kortere routes voorgesteld naar de Punjab en Haryana Superior Court docket, die de reistijd naar de luchthaven vanuit de hoofdstad fulfilled ongeveer 8 kilometer zullen verkorten. Het statusrapport voor het Hooggerechtshof is ingediend doorway de Chandigarh-administratie.

De financial institution hoorde rechtszaken van openbaar belang aangespannen doorway de Punjab Industries Affiliation in 2015 voor het verwijderen van alle tekortkomingen in de infrastructuur op weg naar de internationale luchthaven van Chandigarh.