March 25, 2023

Market Analytics

De zakelijke fanaten

Rick and Morty Kisscartoon

De tegenslagen van Rick en Morty op Kisscartoon

Publiek van elke leeftijd kan tekenfilms bekijken en ervan genieten, zelfs als ze op kinderen zijn gericht. Er kan echter worden opgemerkt dat in de afgelopen decennia talloze “volwassen” geanimeerde television set- en webseries zijn gelanceerd en dat mensen de inhoud lijken te waarderen. Rick en Morty Kiss-cartoon is een geanimeerde sitcom, gemaakt door Justin Roiland en Dan Harmon in het zwarte komediegenre satisfied sciencefictionthema’s en tegenslagen in elke aflevering.

De display is razend populair en heeft al vijf succesvolle seizoenen achter de rug. Zowel de critici als het publiek vinden de show erg goed. Het heeft een rating van 9,2/10 op Imdb en een ranking van 94% op Rotten Tomatoes. Je kunt de hele display bekijken op Kisscartoon, een populaire web site voor het bekijken van tekenfilms. Het is een gratis streaming-web-site achieved duizenden beroemde geanimeerde televisieseries en niet-televisieseries en animatiefilms. Dit omvat ook verschillende Engelse tekenfilms en sommige nagesynchroniseerde anime.

Een korte geschiedenis van animatie voor volwassenen

Animatie voor volwassenen, vaak volwassen animatie genoemd, is elk type tekenfilm dat bedoeld is voor volwassenen. Animatie voor volwassenen is gericht op een volwassen publiek of tieners. De makers verkennen thema’s voor volwassenen in deze categorie. Dit style bevat inhoud die expliciet van aard is. Dit kan grafisch geweld, donkere humor, godslastering en thema’s zijn die niet geschikt zijn voor een jong publiek.

Het omvat sociale of politieke kwesties waar het jonge publiek misschien niets mee te maken heeft. Sommige bevatten misschien ingewikkelde verhaallijnen en nieuwe verteltechnieken die niet traditioneel zijn.

Animatie voor volwassenen is daarom animatiewerk voor een volwassen publiek. Een jong publiek moet wegblijven van dit soort inhoud. Ze bevatten meestal sitcoms en donkere komedies. De inhoud is herkenbaar voor volwassenen. De inhoud wordt alleen in de late uurtjes uitgezonden en sommige inhoud wordt op televisie gecensureerd.

Stelling

Zoals de titel al doet vermoeden, is de present Rick en Morty Kiss-cartoon is gebaseerd op twee hoofdpersonen namelijk Rick en Morty. Rick is een briljante maar dronken sociopaat en wetenschapper die bij de familie van zijn dochter Beth woont. Hij bouwt devices en neemt zijn onnozele kleinzoon Morty mee op lachwekkende intergalactische avonturen.

Eerste launch en nu

De eerste aflevering werd uitgezonden op 2 december 2013 en de laatste aflevering van het 5e seizoen 10e aflevering werd uitgezonden op 5 september 2021. Seizoen 6 staat gepland voor 2022. Alle afleveringen zijn beschikbaar op Kisscartoon.

makers

De demonstrate en de personages zijn geschreven door Mark Justin Roiland en Dan Harmon. Mark Justin Roiland is een schrijver, animator, regisseur, producent en de maker van Rick and Morty en hij is de stem van Rick en Morty.

Waar en hoe kijken?

De display werd oorspronkelijk uitgezonden op Grownup Swim. Na zijn enorme succes werd het beschikbaar op populaire streaming-applications zoals Netflix. Je kunt het ook free of charge bekijken op Kisscartoon.

Je kunt gewoon naar Adult Swim, Netflix of Kisscartoon gaan en naar Rick and Morty zoeken en beginnen fulfilled kijken. Maar Grownup Swim en Netflix vereisen een abonnement, terwijl je de hele serie gratis kunt streamen op Kickass.

Oorsprong

De present begon als een geanimeerde korte parodie op Back again to the foreseeable future. Het experienced vergelijkbare karakters en ze maakten het voor Channel 101 van Justin Roiland. De demonstrate is zeer populair vanwege zijn creativiteit en het gebruik van donkere humor. Kisscartoon is op 1 december 2014 gestart als onderdeel van KissMediaGroup. Justin Roiland stemt onder meer Rick, Morty, Mr. Meseeks, Mr. Poopy, Chris Parnell als Jerry Smith, Spencer Grammer als Summer months Smith en Sarah Chalke Beth Smith in. De display experienced ook veel verrassende cameo’s van beroemdheden, zoals Jordan Peele of Important en Peele. Het bevatte ook celebs zoals Alfred Molina, Danny Trejo, John Oliver, Alison Brie en Nathan Fillion in cameo-rollen. Ryan Elder is de muzikaal leider en componist.

Seizoenen en afleveringen

Er zijn in totaal 5 seizoenen geweest met 51 afleveringen en seizoen 6 staat voor de deur. De looptijd van de show is 22 minuten en de originele audio is in de Engelse taal. Warner Bros. Television Distribution verdeelt de satellietrechten.

Prijzen en nominaties

De critici en het publiek zijn dol op de clearly show en hij is genomineerd voor verschillende prijzen. Bovendien heeft de show tijdens de vijf seizoenen durende run vele prijzen gewonnen.

  • Teenager Decision Awards genomineerd voor Tv Sequence of the 12 months.
  • De BTVA Voice Performing Awards nomineerden het voor Beste Vocaal Ensemble in een Televisieserie.
  • Justin Roiland received de Finest Male Guide Vocal Efficiency in een televisieserie — Comedy/Musical bij BTVA Voice Performing Awards.
  • Het received de titel van Ideal Animated Sequence georganiseerd doorway IGN Awards.

Analyseren waarom de present werkt?

Cartoons voor volwassenen bestaan ​​al heel lang. Maar tegenwoordig verandert de definitie van een cartoon voor volwassenen steeds meer. Cartoons bevatten tegenwoordig een soort inhoud voor volwassenen, of het nu gaat om taal of thema. Daarom betekent het noemen van een cartoon voor volwassenen niet per se dat het “vies” is, maar eerder dat de display voor een volwassen publiek is.

Een klassiek voorbeeld hiervan is The Flintstones, het experienced scenario’s en grappen waar zowel kinderen als volwassenen van kunnen genieten. Er is dus altijd vraag geweest naar tekenfilms voor volwassenen. Het is uitgesloten om een ​​stuk in excess of animatie voor volwassenen te schrijven en The Simpsons niet te noemen. De show was de langstlopende komedie voor volwassenen in de geschiedenis. Het had in totaal 33 seizoenen satisfied 728 afleveringen.

Op het eenvoudigste niveau is de clearly show in feite een parodie op vele beroemde popcultuurevenementen. De meeste afleveringen zijn een parodie op een of ander fictief werk. Soms kan het absurd worden, maar dat is wat mensen leuk vinden aan de display.

De display schuwt het niet om gek en raar te zijn en dit is de reden dat iedereen van de serie houdt.

Wat is Kisscartoon?

Kisscartoon is een van de meest populaire sites om free of charge geanimeerde inhoud te streamen en te downloaden. Je hebt er dus overal toegang toe, of het nu een pc, notebook of smartphone is. De inhoud is beschikbaar in Hd en ze hebben een enorme collectie. U kunt zich aanmelden en een meer persoonlijke ervaring hebben. Het is ideal om tekenfilms en anime te bingewatchen. KissAnime Network is eigenaar van de KissCartoon-site. Je kunt anime-inhoud bekijken in Kissanime.

KissCartoon is actief in landen waar de auteursrechtwetten niet erg streng zijn. Aanvankelijk begon het zijn activiteiten in Vietnam. De dochterondernemingen van Kisscartoon bieden een aantal gratis inhoud, zoals manga, strips en Koreaanse tv set-shows. Miljoenen mensen hebben deze web-sites bezocht om te genieten van gratis inhoud, of het nu television-reveals, movies, strips enz. zijn. Op dit minute zijn de meeste web-sites die nu bestaan ​​echter nep-klonen. De originele Kisscartoon stopte met werken in 2017. Er zijn nog een aantal kloonsites beschikbaar.

Is het veilig?

Kisscartoon heeft een aantal van zijn gebruikers besmet fulfilled virussen. De internet site is niet veilig om te bezoeken. Maar de website verdient geld door middel van advertenties, waaronder advertentiebanners op de website, eindeloze pop-ups en omleidingen naar andere gevaarlijke internet sites.

Bovendien kunnen hackers het apparaat van de bezoeker infecteren met een virus of het apparaat van de bezoeker gebruiken voor mining-activiteiten. Dit kan de levensduur van uw apparaat nadelig beïnvloeden.

Kisscartoon legaal of niet?

Kisscartoon is in de meeste landen niet legaal. De eigenaar van de web-site bezit niet de auteursrechten van de beschikbare inhoud. Dus de web site werd gesloten.

Kisscartoon-alternatieven

De alternatieven omvatten apps zoals Netflix, Hulu, Crunchy Roll enz. De meeste vereisen een abonnement, maar zijn veel veiliger dan Kisscartoon. Ook al is de kans dat je hier strafrechtelijk van wordt beschuldigd erg klein. U kunt zeer zeker worden beïnvloed doorway virussen.

Websites zoals Netflix, Crunchyroll, Hulu, Comedy Central, Cartoon Network, Nickelodeon, Key Online video, Disney furthermore, enz. moeten echter worden gebruikt.

Conclusie

Rick en Morty Kiss-cartoon is een grappige Amerikaanse animatieshow voor volwassenen. De present is gemaakt door Justin Roiland en Dan Harmon. Het ging voor het eerst in première op Adult Swim, een nachtprogramma van Cartoon Network Inc. De demonstrate Rick en Morty Kiss-cartoon is gebaseerd op de karakters van Rick en Morty. Rick Sanchez is een dronken wetenschapper die zijn kleinzoon Morty Smith meeneemt op avonturen tussen sterrenstelsels. Rick is hartelijk maar ellendig en ze balanceren tussen familie en hun multidimensionale avonturen.

De clearly show is echter geschreven, geproduceerd en ingesproken doorway de multi-getalenteerde Justin Roiland. Hij doet het meeste slijpwerk. De present is te zien op Adult Swim, Netflix en Kisscartoon. Het won de prijzen voor de beste mannelijke vocale uitvoering in een televisieserie – Comedy / Musical bij BTVA Voice Performing Awards. Het gained ook Ideal Animated Collection doorway Envision Recreation Networks.

De present experienced al vijf succesvolle seizoenen en het zesde seizoen arriveert zeer binnenkort. De show parodieert veel bekende popcultuurevenementen achieved een twist. Deze wendingen en vreemde schrijf- en stemacteurs maken de demonstrate interessant voor kijkers.

Hoewel de clearly show Rick en Morty Kiss-cartoon heeft een wereldwijde fanbase met inspirerende spin-off-sequence, korte anime-films, strips, cameo’s van beroemdheden, videogames, cosplays en products.