March 25, 2023

Market Analytics

De zakelijke fanaten

Een preview van de INBOUND 2022-conferentie van HubSpot

INBOUND 2022 komt eraan!

INKOMEND 2022, HubSpot’s jaarlijkse conferentie, vindt plaats van 6-9 september en is het allereerste hybride evenement van het bedrijf. Dat klopt: u kunt persoonlijk of on the internet deelnemen, en Het. Is. Gestapeld.

We hebben een voorbeeld van het schema van dit jaar samengesteld om u te helpen de agenda te doorzoeken. Laat ons weten naar welke sessies je uitkijkt doorway ons te tweeten @lyntonweb.

INBOUND Overzicht

INBOUND 2022 zal “gedachtenleiders uit meer dan 161 landen op het gebied van marketing, verkoop, klantensucces en omzetactiviteiten samenbrengen.” Er zijn dit jaar een paar soorten passen om uit te kiezen, te beginnen achieved een digitale pas. Deze passen zijn Gratis en geven je toegang tot alle stay gestreamde Spotlight-information. Update naar een Powerhouse Electronic Pass (prijzen variëren op basis van beschikbaarheid) om toegang te krijgen tot:

 • Alle Spotlight- en Breakout-sessies
 • Speciale digitale inhoud, speciaal gemaakt voor deelnemers op afstand
 • Een jaar toegang tot opgenomen sessies
 • Netwerken, meetups en chats around onderwerpen
 • Een gesponsorde winactie

Als je liever persoonlijk aanwezig bent, kies dan uit algemene toegang of VIP-ticketopties. Algemene toelating ($ 1.199) geeft u toegang tot alle inhoud op de conferentie. Satisfied VIP-tickets ($ 1.499) krijgt u gereserveerde zitplaatsen, geavanceerde registratie, een free of charge lunch, een uitnodiging voor een welkomstfeest en toegang tot de VIP Lounge.

INBOUND 2022 Agenda

De agenda van INBOUND is opgesplitst in vijf verschillende tracks of categorieën.

 • Bouw uw CRM
 • Bouw uw bedrijf op
 • Bouw je doel
 • Bouw je gemeenschap op
 • Bouw je nieuwsgierigheid op
 • Bouw je werkplek

Elke sessie, breakout of meetup zal zich richten op deze onderwerpen. Vind sessies op foundation van uw interesse fulfilled behulp van de filters op de agenda pagina.

INBOUND Essential Speakers fulfilled Highlight-sessies

Met alle INBOUND-passen kun je Spotlight-sessies stay bekijken, en deze zwaargewichten wil je niet missen:

INBOUND 2022 Agenda

De agenda van INBOUND 2022 bevat are living, interactieve sessies die lijken op openhaardchatformaten, ontmoetingen met collega’s en onmiddellijke on-demand from customers opnames die u opnieuw kunt bezoeken.

Hier zijn er een paar die we op het oog hebben:

Op zoek naar meer? Stel hier uw agenda samen.

Ontvang je INBOUND-pas en ontmoet ons

Als je graag in make contact with wilt komen achieved leiders in verschillende sectoren, inschrijven voor INBOUND 2022 vandaag! Als je persoonlijk gaat, ontmoeten we je graag op de SyncSmart stand (#15). Kom hallo zeggen en leer hoe onze HubSpot-integraties je leven gemakkelijker kunnen maken.

En onthoud, als je iets interessants leert tijdens het evenement en het wilt bespreken satisfied een Elite HubSpot Associate, staat onze deur altijd open.

spark-premium-hubspot-thema