October 6, 2022

Market Analytics

De zakelijke fanaten

Google Ads, Analytics-probleem dat van invloed is op rapportagestatistieken

Op Twitter merkte de oprichter van Yael Consulting, Lior Krolewicz, een vreemd probleem op waarbij Google niet de juiste advertentie-uitgaven rapporteert. We hebben de Google Advertisements-standing gecontroleerd dashboard en het lijkt erop dat dit een bekend probleem is.

Wat Google zegt. Er is geen woord about wanneer het probleem zal worden opgelost. Zorg ervoor dat u het dashboard controleert op updates.

Waarom het ons iets kan schelen. Onjuiste rapportage maakt plaats voor onjuiste aanpassingen, optimalisaties en wijzigingen. Controleer uw advertentiesdashboard. Als uw cijfers er niet juist uitzien, wilt u misschien wachten achieved het aanbrengen van grote wijzigingen totdat het probleem is opgelost.


Nieuw op zoekmachineland

Above de auteur

Nicole Farley is redacteur voor Look for Engine Land en behandelt alles wat achieved PPC te maken heeft. Ze is niet alleen veteraan bij het Korps Mariniers, maar heeft ook een uitgebreide achtergrond in digitale promoting, een MBA en een voorliefde voor echte misdaad, podcasts, reizen en snacks.