March 25, 2023

Market Analytics

De zakelijke fanaten

Google Ranking Update, Twitter Nofollows, Meer over Links, Google Features Come & Go en PPC News

Google Ranking Update, Twitter Nofollows, Meer over Links, Google Features Come & Go en PPC News

Deze 7 days heb ik het maandelijkse Google-webmasterrapport gepubliceerd – een geweldige plek om op de hoogte te blijven van het Google-nieuws. Google heeft mogelijk nog een algoritme-update gedaan op 5 juli en 7 juli. Google heeft zijn eigen bestemmingspagina gemaakt voor zijn tijdlijn voor het bijwerken van het algoritme. Google zei dat cursusrijke resultaten drie cursussen vereisen om in aanmerking te komen. Google zei dat het veilig is om je afwijzingsbestand te verwijderen als je geen voorgeschiedenis experienced. Google zei dat de comply with-to-nofollow-ratio geen invloed heeft op uw rankings. Twitter heeft het nofollow-attribuut weer toegevoegd aan zijn one-way links. Het linkrapport van Google Look for Console lijkt hyperlinks te blijven verwijderen. Google Lookup Console Insights ondersteunt nu GA4. Google heeft de functie voor zoekresultaten achieved interessante vondsten verwijderd. Google exam dingen om te doen in een overlay-indeling. Google exam zeer goed beoordeeld doorway gebruikers in de zoekresultaten. Google Merchant Middle heeft autotagging toegevoegd voor alle free of charge vermeldingen in alle Google-ervaringen. Google heeft versie 2.1 van Google Adverts Editor uitgebracht met een nieuw overzichtspagina-ontwerp. Google heeft de opties voor targeting op locatie van Google Adcs verbeterd. Microsoft Promotion heeft automatische updates toegevoegd voor Buying-campagnes, automatisch gegenereerde remarketinglijsten, meer in aanmerking komende UET-tags die migreren naar de Microsoft Clarity Insights-ervaring, Buyer Match uitgebreid naar nieuwe markten en meer. En wil je die vlogs helpen sponsoren, ga dan naar patreon.com/barryschwartz. Dat was het zoeknieuws deze 7 days op de Look for Engine Roundtable.

SPONSOR: De movie-recap van deze week wordt gesponsord doorway Semrush.

Zorg ervoor dat je je abonneert op onze videofeed of abonneer je immediate op iTunes, Apple-podcasts, Spotify, Google Podcasts of je favoriete podcastspeler om op de hoogte te worden gehouden van deze updates en de online video op de achtergrond te downloaden. Hier is de YouTube versie van de feed:

&#13
Voor de originele iTunes-versie, Klik hier.

Discussieonderwerpen zoeken:

Alsjeblieft abonneer op YouTube of abonneer je by means of iTunes of op je favoriete RSS-lezer. Vergeet niet hieronder te reageren fulfilled het juiste antwoord en veel succes!