March 25, 2023

Market Analytics

De zakelijke fanaten

Het genie achter QR-code marketing

Het genie achter QR-code marketing

QR-codes zetten de marketingwereld op zijn kop (heb je die Coinbase Superbowl-industrial gezien?). Dit seminar leert u alles wat u moet weten in excess of hoe QR-codes kunnen worden gebruikt om mobiele betrokkenheid en inkomsten, kanaaltoewijzing en initial-bash info te ontgrendelen in een wereld zonder cookies.

Sluit je aan bij QR-marketingexpert Brian Klais, CEO van URLgenius, om QR-strategieën en most effective methods op ondernemingsniveau te leren die je nergens anders zult horen, en om te veranderen hoe je denkt about QR-codemogelijkheden.

Schrijf u vandaag nog in voor “Ontgrendel het baanbrekende potentieel van QR-codes” gepresenteerd doorway URLgenius.


Nieuw op zoekmachineland

Around de auteur

Cynthia Ramsaran is directeur van aangepaste inhoud bij Third Doorway Media, uitgevers van Search Motor Land en MarTech. Cynthia’s experience omvat de marketing-, technologie-, financiële, productie- en gaming-industrie, een multi-channel verhalenverteller met meer dan twee decennia ervaring op het gebied van redactionele/contentmarketing. Ze was schrijver/producer voor CNBC.com en produceerde assumed leadership voor KPMG. Cynthia komt uit Queens, NY en heeft haar bachelor en MBA behaald aan de St. John’s University.