October 6, 2022

Market Analytics

De zakelijke fanaten

Hier zijn 7 franchises die u misschien wilt overwegen » Vreugdevuur voor kleine bedrijven

Hier zijn 7 franchises die u misschien wilt overwegen » Vreugdevuur voor kleine bedrijven

Het openen van een nieuw bedrijf vereist altijd een beetje risico, maar onderzoek kan u helpen de best mogelijke investeringsbeslissing te nemen. Beperk uw opties door te lezen over een paar soorten franchises die u misschien wilt overwegen. Er is altijd vraag naar, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het vanaf de grond opbouwen van een klantenbestand.

1. Service Job Franchise

Toekomstige eigenaren van kleine bedrijven die een kleine investering willen doen met een beperkte voorraad, moeten overwegen een franchise voor servicebanen te openen. U hoeft alleen maar een gespecialiseerde service te kiezen die consumenten regelmatig nodig hebben, in een auto van de zaak te investeren en de juiste mensen in te huren.

Een gazonverzorgingsbedrijf zou een voorbeeld van dit franchisetype zijn. Mensen moeten hun gras altijd gemaaid en getrimd hebben, daarom is de landschapsindustrie was in 2021 $ 105,1 miljard waard alleen in de VS. U hoeft alleen maar te investeren in een paar zitmaaiers en een handvol medewerkers om uw bedrijf op gang te helpen.

2. Senioren wooncentrum

De thuiszorgsector voor senioren groeit gestaag, met een 10% toename in locaties elk jaar. Twee factoren hebben aan deze trend bijgedragen: een vergrijzende bevolking en een groeiende voorkeur voor begeleid wonen boven verpleeghuizen en bejaardentehuizen.

Mensen hebben niet altijd familieleden om op terug te vallen naarmate ze ouder worden, dus uw toekomstige franchise zou hen een comfortabele locatie kunnen bieden om op hun plaats te verouderen. Het enige dat u hoeft te doen, is beslissen welke services u aanbiedt om de juiste licenties te krijgen. Een centrum voor senioren dat verpleegkundige zorg verleent, zou andere regels moeten doorstaan ​​dan een centrum dat zich richt op niet-medische begeleidende zorg.

Beleggers met of zonder medische ervaring zullen zich meteen thuis voelen bij dit type franchise, maar als u niet 100% zeker bent van de beslissing, zoveel mogelijk trainingen volgen voor opening voor het bedrijfsleven.

3. Autoreparatiewerkplaats

Veel mensen rijden auto, maar slechts een klein aantal weet misschien hoe ze hun auto thuis moeten repareren. De gemiddelde bestuurder heeft een autoreparatiewerkplaats nodig wanneer het tijd is om zijn olie te verversen, zijn banden te draaien of zijn piepende remblokken te vervangen.

Investeren in een autoreparatiefranchise is een relatief veilige financiële zet. Zolang u een locatie kiest waar de meeste mensen zelf door de stad rijden in plaats van het openbaar vervoer te gebruiken, zult u succes hebben bij het aanbieden van essentiële reparatiediensten.

4. Restaurantfranchise

Wanneer u uw bedrijfsportfolio uitbreidt, maakt u zich misschien zorgen over het investeren in een restaurantfranchise. Iedereen moet eten, maar zijn mensen sinds de pandemie meer gewend om thuis te eten?

Onderzoek toont aan dat de restaurantfranchise-industrie staat voor: $ 826,6 miljard verdienen in 2022, een stijging van 4,9% ten opzichte van 2021. Bedenk welke keukenstijlen al populair zijn waar u van plan bent een franchise te openen om het juiste type restaurant te kiezen voor uw toekomstige consumenten. Het openen van de vijfde pizzeria van een klein stadje levert mogelijk niet dezelfde inkomsten op als het eerste hibachi-restaurant van de stad.

5. Luxe hotel

Hotelfranchises bieden talloze voordelen voor eigenaren van kleine bedrijven die een woning willen openen. Het zijn altijd groene inkomstenbronnen omdat reizigers altijd een plek nodig hebben om te verblijven, vooral als u uw hotel opent in een gebied met tal van toeristische attracties.

Een high-end hotel zou ook voorzieningen omvatten waar de lokale bevolking van zou genieten. On-site restaurants en spa’s zouden niet-reizigers aantrekken die op zoek zijn naar een nieuwe manier om zichzelf te behandelen. Die voorzieningen kunnen de belangrijkste inkomstenbron van het hotel worden als je in het toeristenseizoen stilvalt.

Hotels zijn ook optimale locaties voor zakelijke conferenties. Een ruimte met tal van hoofdkantoren van bedrijven zou de vergaderruimte van uw hotel kunnen huren voor trainingen of bestuursvergaderingen. Het enige dat u hoeft te doen, is investeren in een marketingteam dat het woord kan verspreiden over de verschillende voorzieningen die beschikbaar zijn voor de omliggende gemeenschap.

6. Sportschool-franchise

Er zal altijd behoefte zijn aan een community gym. Mensen die gepassioneerd zijn over hun fitness, zouden er regelmatig naartoe gaan om te trainen voor evenementen, races of hun persoonlijke gezondheidsdoelen. Anderen zouden de ruimte gebruiken als een sociale omgeving om hun vrienden te ontmoeten voor evenementen zoals yogalessen.

Sportscholen bieden ook mogelijkheden voor revalidatie. Dit kan vooral een kans zijn voor ondernemers in pensioengemeenschappen. Nadat ze zijn hersteld van valblessures, kunnen ze uw sportschool gebruiken om hun fysiotherapeuten te ontmoeten en sneller te herstellen.

7. Conversiefranchise

Eigenaren van kleine bedrijven die het niet erg vinden om wat meer werk aan hun volgende investering te doen, kunnen een conversiefranchise openen. U moet een type bedrijf voor uw merk kiezen en onafhankelijke bedrijven omzetten in franchiselocaties.

Veel investeerders doen dit bij bedrijven zoals schoonmaakdiensten of bloemistenwinkels. De eigenaren zouden de steun krijgen van een gevestigd merk om hun professionele groei voort te zetten en u zou een gegarandeerd rendement op uw investering ontvangen omdat de bedrijven al een gevestigde klantenkring hebben met merkloyaliteit.

Dit zijn slechts enkele franchises die u misschien wilt overwegen voor uw volgende zakelijke investering. Of u nu een wooncentrum creëert voor gepensioneerden om op hun plaats oud te worden of samenwerkt met bestaande bedrijven onder uw nieuwe conversiemerk, u zult de beste kans voor uw investeringen vinden door franchisetypes te vergelijken die u het meest interesseren.