March 25, 2023

Market Analytics

De zakelijke fanaten

Dit zijn de duurste plekken om in het buitenland te werken in 2022

Hoe maak je een effectieve interlinking-strategie?

Intern linken is een van de meest effectieve aspecten van zoekmachineoptimalisatie.

Het is ook een van de meest verwaarloosde aspecten die vaak te weinig wordt gedaan of verkeerd is.

Jim Boykin, CEO van Web Internet marketing Ninjas, en Ann Smarty, analist van IMN, bespreken hoe u een effectieve interlinkstrategie kunt creëren om ervoor te zorgen dat alle belangrijke delen en secties van uw web-site toegankelijk zijn voor Google.

https://www.youtube.com/check out?v=cjjo7IE2Dv8


De meeste internet sites hebben veel pagina’s die nooit zullen ranken. De pagina’s die niet ranken, zijn meestal die pagina’s die diep in een internet site zijn begraven.

De eerste stap om te beslissen wat u achieved die pagina’s gaat doen, is uw web page platter te maken.

Stap 1: Strategieën voor de hele website om de interne linkstructuur te verbeteren:

  • Meer (specifieke) categorieën: Verzin subcategorieën (prijsklassen, for each gebruik, enz.) om meer producten aan de oppervlakte te brengen (en ook enkele long-tail-kansen large te leggen)
  • Paneermeel
  • Meer producten op één pagina (om er minder pagina’s van te maken). Allow op uw laadtijd wanneer u hiermee experimenteert.

Stap 2: Bind verschillende delen van uw site huge

De meeste web sites hebben verschillende secties en veel van die secties worden eilanden. Een weblog is bijvoorbeeld meestal iets dat op zichzelf staat, fulfilled weinig of geen interne backlinks die het met de hoofdsite verbinden.

Dit is waar het koppelen van blogposts aan gerelateerde product or service- en categoriepagina’s zo belangrijk is, omdat Google dit zal zien als een cluster achieved alles dat kan voldoen aan elk style zoekintentie, van informatief tot commercieel.

Deze thematische koppeling zorgt ervoor dat website link equity binnen één cluster kan stromen en elke pagina erin helpt om hoger te scoren. Dit is hoe Google uw web site gaat beschouwen als “een ultiem” antwoord op de hele reeks relevante zoekopdrachten.

Neem speak to op achieved ninja’s voor ons om u te helpen een effectieve interne hyperlink te creëren die uw belangrijke pagina’s naar boven haalt en uw web site in de specialized niche-autoriteit verandert.