March 25, 2023

Market Analytics

De zakelijke fanaten

Corporate event

Hoe maak je indruk op potentiële klanten op je bedrijfsevenement?

Wanneer u van program bent een bedrijfsevenement te organiseren, ligt uw prioriteit waarschijnlijk bij het vinden van manieren om indruk te maken op uw bestaande en potentiële klanten. Je zou kunnen beginnen fulfilled eenvoudige dingen zoals een chique tafelsetting, gastronomische gerechten en dure wijn.

Er zijn echter nog meer manieren om een ​​sterke indruk te maken.

Bedrijfsevenement
fotocredit: Antenne / Unsplash

1. Wees opzettelijk met je livemuziek

Reside muziek heeft een manier om mensen bij elkaar te brengen en mensen een goed gevoel te geven. Are living muziek zorgt ook voor een bepaalde sfeer afhankelijk van het style. Hoewel er veel redenen zijn om selectief te zijn satisfied je muziek, zou het creëren van de juiste sfeer het belangrijkste moeten zijn.

Hoewel er veel muziekstijlen zijn, jazz is het beste genre voor zakelijke evenementen om verschillende redenen. Jazz spreekt de meest uiteenlopende demografische groepen aan, het maakt uitstekende ambient muziek en het straalt verfijning uit.

Muziek mag geen afleiding zijn het moet actief de sfeer voor uw bijeenkomst genereren. Wanneer u een jazzband inhuurt voor uw bedrijfsevenement, kunnen uw klanten en andere gasten genieten van de muziek en van elkaars gezelschap zoals zij dat willen.

2. Zorg voor vertrouwd voedsel fulfilled wat nieuw voedsel

Er zijn twee algemene manieren om indruk te maken op uw klanten met eten: bied vertrouwd voedsel aan waardoor ze zich op hun gemak voelen, en zorg voor nieuw voedsel om hun interesse te wekken. Beide tegelijk doen is ideaal.

U wilt zorgen voor voldoende vertrouwd voedsel dat uw klanten niet hoeven te experimenteren om iets te eten te krijgen. Als u echter een degelijke selectie van nieuwe, gastronomische en interessante gerechten aanbiedt, krijgt u iets om over na te denken en laat u uw doordachte, creatieve kant zien.

Enkele interessante voedselopties kunnen zijn:

Onthoud dat om indruk te maken op uw klanten satisfied interessant voedsel, ervoor moet worden gezorgd dat ze niet worden gedwongen iets te eten dat hen niet aanspreekt. Probeer een verhouding van 75% bekende voedingsmiddelen tot 25% interessante en nieuwe voedingsmiddelen.

Flesopener op een zakelijk evenement

3. Bied altijd aan om glazen flessen te openen

Het is geweldig om emmers vol ijs en dranken in glazen flessen te hebben, maar als ze een flesopener nodig hebben, kunnen uw klanten gefrustreerd raken als ze er een proberen te vinden.

Klanten en potentiële klanten zullen onder de indruk zijn als er iemand bij uw drankbakken staat, klaar om bierflessen en frisdrankflessen te openen waarvoor een flesopener nodig is. Het is een klein, maar eenvoudig gebaar dat indruk zal maken. Het is indrukwekkend omdat het klanten laat zien dat je vooruit hebt gedacht en het ze gemakkelijk wilt maken.

De meeste mensen richten zich op de grote dingen zoals eten en enjoyment, dus hoe meer u zich op de kleine facts concentreert, hoe indrukwekkender uw evenement zal zijn voor uw potentiële klanten. Houd er echter rekening mee dat uw klanten hetzelfde niveau van zorg verwachten in uw zakelijke relatie. Leg de lat niet hoger dan u in uw professionele relatie kunt waarmaken.

4. Laat een sommelier uw wijn serveren

Als je wijn gaat schenken op je bedrijfsevenement, zorg er dan voor dat je een toegewijde sommelier inhuurt die is opgeleid om wijn professioneel te serveren. Huur niet zomaar iemand in die je kent. Wijn schenken is een kunstvorm en uw klanten zullen het verschil weten.

Een professionele sommelier zal bijvoorbeeld de wijnfles presenteren achieved het etiket naar de persoon die ze serveren, de folie doorsnijden satisfied een goed mes en de folietop in hun zak stoppen voordat ze hun kurkentrekker gebruiken. Ze zullen ook een professionele kurkentrekker gebruiken, niet de “vlinder” -stijltools die de kurk er snel uithalen.

Zodra de kurk eruit is, zullen ze hem op tafel leggen om te worden geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat de wijn op de juiste manier is bewaard en dat de kurk zijn doel heeft gehad om lucht buiten te houden.

Het serveren van de wijn tilt de ervaring naar een ander niveau. Uw sommelier schenkt een kleine hoeveelheid wijn in het glas zodat uw gast het kan proeven. Zodra de wijn is geaccepteerd, beginnen ze alle gasten te bedienen.

Als u geen sommelier voor uw bedrijfsevenement kunt krijgen, moet u waarschijnlijk de wijn overslaan. U zult geen indruk maken op uw klanten door nonchalant wijn te serveren. Bier daarentegen is prima om nonchalanter te serveren.

Medewerkers op een zakelijk evenement

Ga doorway satisfied uw toezeggingen

Hoewel u indruk kunt maken op uw klanten en potentiële klanten met eten, amusement en stijlvolle muziek, moet u ervoor zorgen dat u zich aan uw verplichtingen houdt. Bovenal is het nakomen van uw woord en het nakomen van uw beloften de ultieme manier om de positieve indruk te wekken die u zoekt.