March 25, 2023

Market Analytics

De zakelijke fanaten

Hoe u uw werknemers kunt overzetten naar werken op afstand » Vreugdevuur voor kleine bedrijven

Hoe u uw werknemers kunt overzetten naar werken op afstand » Vreugdevuur voor kleine bedrijven

Als ondernemer wilt u dat het werk zo succesvol en efficiënt mogelijk wordt uitgevoerd, en soms betekent dat dat u de manier waarop het werk wordt gedaan moet veranderen. Doorway werknemers op afstand te laten werken, kan geld worden bespaard op kantoor- en technologiekosten, maar het kost wel wat tijd om ze goed te beheren.

In het verleden waren bedrijfseigenaren gewend om de productiviteit te controleren op foundation van hoeveel tijd aan het bureau werd doorgebracht. Er zijn een paar gebieden om in de gaten te houden.

Bevorder duidelijke communicatie

Een leiderschapsrol kan uitdagender zijn wanneer iedereen vanuit huis werkt en waarschijnlijk verschillende schema’s heeft. Het aansturen van een workforce op afstand is echter vaak niet veel anders dan een team op locatie. Goede communicatie kan een uitdaging zijn voor elke bedrijfsleider, vooral omdat de taak van moeilijke gesprekken op u zal vallen. Als u negatieve opinions moet geven of een werknemer moet degraderen, kan het gesprek een uitdaging zijn.

Het aangaan van dit soort gesprekken achieved uw medewerkers is bijna altijd ongemakkelijk. Wanneer u waarschijnlijk niet zoveel persoonlijk satisfied elkaar omgaat, kunnen er misverstanden ontstaan. Om on-line moeilijke gesprekken te voeren, is iemand nodig satisfied een hoog niveau van emotionele intelligentie.

Goede communicatie kan op veel plaatsen worden ontwikkeld, waaronder on the net cursussen en trainingen voor bedrijfsontwikkeling. Een optie is om je diploma te behalen in een gerelateerd vakgebied. Als je erover nadenkt om je diploma te halen, kun je zoeken naar: Going Merry-beurzen voor de universiteit om een ​​deel van de kosten te dekken.

Ken de uitdagingen waarmee medewerkers worden geconfronteerd

Veel werknemers houden van het idee om op afstand te werken, maar het kan ook zijn eigen uitdagingen achieved zich meebrengen. Ze zullen niet zoveel interactie satisfied elkaar hebben, en interactie is vaak cruciaal voor een sterke bedrijfscultuur. Het niet hebben van dit soort communicatie kan groups negatief beïnvloeden.

U kunt enkele van de effecten verminderen en een succesvolle externe werkervaring verzekeren fulfilled samenwerkings- en betrokkenheidstools om de interactie te vergroten.

Toch zou je kunnen overwegen om elke persoon voor zichzelf te laten beslissen of hij zijn camera aan wil hebben om videomoeheid te voorkomen. Het is ook gemakkelijk om afgeleid te worden tijdens het werken op afstand. Als ze op een openbare plek werken, zoals een koffieplek, kan er afleiding komen in de vorm van andere mensen in de omgeving. Als ze thuis zijn, kunnen huishoudelijke taken of kinderen een ander soort afleiding bieden.

Maak interacties gemakkelijk

Als je de ontwikkeling wilt stimuleren en de voortgang wilt bewaken, kun je als groep wat tijd vrijmaken voor online interactie. Doorway regelmatig teamvergaderingen te houden, kunt u de situatie beoordelen om te bepalen of werknemers satisfied bepaalde projecten worden geconfronteerd. Vergaderingen op afstand kunnen op vrijwel dezelfde manier worden gehouden als persoonlijke vergaderingen.

Toch kom je misschien niet zo vaak samen als iedereen op afstand werkt, dus misschien wil je van tevoren duidelijke verwachtingen stellen en ervoor zorgen dat je agenda duidelijk is. Als er een groep mensen is die groot genoeg is, wil je misschien dat iedereen zichzelf op mute zet als ze niets zeggen. Regelmatig vergaderen kan iedereen helpen verantwoordelijk te blijven.

Abide by-up satisfied externe werker vaak

Er is geen perfecte aanpak voor elke ondernemer, want veel hangt af van het bedrijf, de branche en de werknemers zelf. Er is geen ideale benadering voor hoe vaak u speak to moet opnemen met externe medewerkers. Houd er rekening mee dat productieve gesprekken niet alleen gaan about het controleren van hoeveel werk is voltooid.

Sommige gesprekken kunnen dienen om: medewerkers betrokken houden met hun werk en gemotiveerd om door te gaan. Misschien wilt u regelmatige gesprekken plannen die wekelijks, dagelijks of zelfs tweewekelijks worden gedaan. U kunt ze gebruiken om te bepalen of elke werknemer vragen heeft, het goed doet of voor uitdagingen staat.

U kunt de gesprekken ook gebruiken als een second om professionele ontwikkelingsmogelijkheden te bespreken. Sommigen hebben mogelijk vaker telefoontjes nodig, afhankelijk van hun huidige functieverantwoordelijkheden. Probeer je zoveel mogelijk aan te passen aan individuele schema’s.

Werknemers zullen moeite hebben om hun werk gedaan te krijgen, waar ze ook zijn als ze niet about de juiste instruments beschikken. Misschien moet u wat tijd besteden aan het nadenken more than de applications die u moet implementeren om het thuiswerken gemakkelijker te maken.

Terwijl ze op kantoor waren, was het voor werknemers misschien gemakkelijk om te communiceren doorway naar elkaars kantoren te gaan. Maar nu moet u ze misschien laten aanmelden voor computer software voor webconferenties.

Veel van de tijd kan werken op afstand worden gedaan met een internetverbinding thuis en een pc, maar misschien wilt u andere soorten technologie overwegen die kunnen helpen bij de productiviteit. Mogelijk moet u het crew toegang geven tot bepaalde apps of software, afhankelijk van het soort werk dat ze doen.