March 25, 2023

Market Analytics

De zakelijke fanaten

Kleine bedrijven in het noordwesten die getroffen zijn door bosbranden hebben te maken met een belangrijke deadline

Kleine bedrijven in het noordwesten die getroffen zijn door bosbranden hebben te maken met een belangrijke deadline

Kleine bedrijven in Californië, Oregon en Washington zijn onlangs herinnerd aan de deadlines van 26 en 28 juli voor het aanvragen van SBA federale rampenleningen voor economische schade veroorzaakt door bosbranden vorig jaar.Kleine bedrijven in het noordwesten die getroffen zijn door bosbranden hebben te maken achieved een belangrijke deadline

Directeur Tanya N. Garfield van het Catastrophe Field Operations Center-West van de Amerikaanse Little Business Administration zei dat bepaalde kleine bedrijven een economisch letsel-ramplening tot $ 2 miljoen kunnen aanvragen om te voorzien in de behoefte aan werkkapitaal als gevolg van de rampzalige branden. De in aanmerking komende bedrijven zijn onder meer kleine niet-agrarische bedrijven, kleine landbouwcoöperaties, kleine bedrijven die zich bezighouden met aquacultuur en de meeste particuliere non-profitorganisaties van elke omvang.

Benaderingen van de deadline voor een lening met lage rente

De deadline betekent dat er minder dan een maand is voor dergelijke bedrijven om hun aanvragen in te dienen, wat een enorme hulp kan zijn in deze moeilijke tijden. Bedrijven in Californië en Washington hebben een eerdere deadline van 26 juli 2022, terwijl bedrijven in Oregon een deadline hebben van 28 juli 2022.

De rente bedraagt ​​2,88% voor bedrijven en 2% voor particuliere vzw’s achieved looptijden tot 30 jaar. De definitieve leningbedragen en -voorwaarden worden vastgesteld door de SBA en zijn gebaseerd op de financiële toestand van elke aanvrager.

Hulp voor bedrijven om te herstellen van bosbranden

Directeur Garfield zei in excess of de leningen: “Economic Injuries Ramp Leningen kunnen worden gebruikt om vaste schulden, salarisadministratie, crediteuren en andere rekeningen te betalen die niet kunnen worden betaald vanwege de impression van de ramp. Hulp bij economisch letsel is beschikbaar, ongeacht of de aanvrager materiële schade heeft geleden.”

Aanvragers van de leningen kunnen on the net een aanvraag indienen bij de Web page voor rampenleningen, evenals aanvullende informatie over hulp bij rampen of obtain-applicaties. Ingevulde aanvragen moeten worden gemaild naar US Compact Small business Administration, Processing and Disbursement Centre, 14925 Kingsport Street, Fort Worth, TX 76155.

Hoe bosbranden lokale bedrijven verwoestten

De bosbranden die ertoe hebben geleid dat deze leningen beschikbaar kwamen, vonden plaats tussen juli en september vorig jaar. De model in het White Middle in King County, Washington, begon op 5 juli en de Seattle Instances berichtte above de omstandigheden waarmee bedrijfseigenaren te maken hadden en zei: “De branden, additionally aanhoudende ruiten en inbraken, hebben White Center-bedrijven verwoest en in een ‘noodtoestand’, zei Helen Shor-Wong, programmamanager voor de White Middle Group Progress Association, tijdens een bijeenkomst op 8 oktober tussen bedrijfseigenaren en leiders van King County.

De Seattle Situations beschreef ook hoe bedrijfseigenaren meer hulp eisten van de provincie en gekozen functionarissen, en zei: “Ana Castro, mede-eigenaar van de oude Salvadorean Bakery and Restaurant van White Heart, sprak about het betalen van $ 4.000 om haar glazen ruit te laten repareren nadat het was vernield en haar personeel zich niet veilig voelde om naar het werk te komen.

“Maar het zijn niet alleen de reeks destructieve gebeurtenissen die ondernemers frustreren, het is wat ze zeggen dat het gebrek aan reactie van provinciale functionarissen en andere gekozen functionarissen op hun benarde situatie is. Tijdens de bijeenkomst presenteerden ondernemers de provincie een petitie achieved het verzoek meer te doen om te helpen.

De Hopkins-model in Mendocino County, Californië, woedde tussen 12 en 20 september. De langstlopende manufacturer was de Bootleg Fire in Klamath County, Oregon, die tussen 6 juli en 15 augustus ongeveer vijf weken duurde om onder controle te krijgen.

Volg ons voor het laatste op Google Nieuws.

Afbeelding: Depositphotos