March 25, 2023

Market Analytics

De zakelijke fanaten

Mandy Moore stelt je zwangerschap uit vanwege zwangerschap

Kontent.ai haalt $ 40 miljoen op om als zelfstandig bedrijf te opereren

Kontent.aieen modulair contentmanagementsysteem (CMS), ontving een investering van $ 40 miljoen van Expeditie groeikapitaal, waardoor het bedrijf onafhankelijk van het moederbedrijf kan opereren. Voorafgaand aan de financiering fungeerde Kontent.ai als een company unit binnen Kenticoeen digitaal belevingsplatform dat contentmanagement, digitale advertising and marketing en commercie combineert.

Het platform van Kontent.ai is ontworpen om organisaties te helpen bij het verenigen, organiseren en beheren van inhoud in een cloudgebaseerde repository. De belangrijkste kenmerken zijn onder meer:

    &#13

  • Een intuïtieve schrijfervaring die het mogelijk maakt: gelijktijdig, gezamenlijk werk in elke fase van de levenscyclus van de inhoud
  • &#13

  • De mogelijkheid om inhoud te plannen, te creëren en te beoordelen satisfied gestroomlijnde workflows en goedkeuringen en
  • &#13

  • Editors inschakelen om focus op de inhoud ze willen zonder te worden afgeremd doorway structurele ontwerpkeuzes above hoe en waar die inhoud zal worden weergegeven.
  • &#13

Daarnaast is het bedrijf van strategy om de investering te gebruiken om composable AI in zijn platform op te nemen, waaronder het toepassen van machine studying-mogelijkheden op specifieke gebieden en het distribueren ervan om bepaalde groups, workflows, use cases of leveringskanalen te ondersteunen.

“Fulfilled deze investering in Kontent.ai, nu als eigen bedrijf, zijn we verheugd om onze wereldwijde voetafdruk uit te breiden, waarmee we business-groups helpen hun contentactiviteiten te schalen, het meeste uit equipment understanding en AI te halen en uitzonderlijke digitale ervaringen te leveren”, aldus Bart. Omlo, CEO van Kontent.ai, in een verklaring. “Achieved het modulaire contentplatform van Kontent.ai verleggen we de grenzen van contentbeheer om onze klanten een concurrentievoordeel te geven.”