June 8, 2023

Market Analytics

De zakelijke fanaten

Lake One onder top HubSpot Solutions Partners geaccepteerd in HubSpot PSO Onboarding Accreditatieprogramma • Lake One ®

Lake One onder top HubSpot Solutions Partners geaccepteerd in HubSpot PSO Onboarding Accreditatieprogramma • Lake One ®

Minneapolis, Minnesota 30 juni 2022: Vandaag, Lake One heeft aangekondigd dat het door HubSpot is geaccepteerd voor een selectief Husband or wife Scaled Onboarding (PSO)-programma dat alleen op uitnodiging beschikbaar is.

PSO is een nieuw gecreëerd accreditatieprogramma van HubSpot, ontworpen om hun klanten te voorzien van zorgvuldig geselecteerde, strategische partners die organisaties kunnen helpen om het meeste uit hun HubSpot-ervaring te halen.

Deze exclusieve accreditatie bouwt voort op het momentum dat eerder dit jaar begon toen Lake A single de Diamond HubSpot Resolution Lover-position behaalde, intern fulfilled het HubSpot-crew sprak tijdens de 2022 Kick-Off above de groei die ze hebben gezien in de vraag naar het HubSpot CRM-platform, en experienced ook een situation study op de HubSpot-web site.

“We zijn ongelooflijk nederig dat we door HubSpot zijn gevraagd om deel te nemen aan dit programma en zijn verheugd om onze relatie achieved onze associates daar te verdiepen”, zegt Ryan Ruud, oprichter en CEO van Lake Just one. “Het leveren van directe onboarding-expert services aan HubSpot-klanten satisfied hun keurmerk is een enorm blijk van vertrouwen in het crew hier bij Lake A single. ”

Met de PSO Onboarding Accreditatie kunnen bedrijven die voor het HubSpot CRM-system kiezen, weten dat ze samenwerken met een doorgelichte en vertrouwde associate voor hun onboarding.

Around Lake Just one

Minneapolis, MN Based Lake One particular, is een moderne marketingpartner die zakelijke impact voor B2B-bedrijven stimuleert door middel van verkoop- en marketingtransformatie. Hun crew integreert (virtueel) in klantorganisaties om strategische begeleiding en hands-on werk te bieden. Met Lake Just one krijgen klanten deskundige hulp bij het implementeren van hun tech-stack en het opschalen van vraaggeneratie satisfied written content- en prestatiemarketing. Lake One helpt klanten hun inspanningen te verfijnen op foundation van hun unieke zakelijke behoeften, doelen en realtime klantbetrokkenheid.