March 25, 2023

Market Analytics

De zakelijke fanaten

Mandy Moore stelt je zwangerschap uit vanwege zwangerschap

Mandy Moore stelt je zwangerschap uit vanwege zwangerschap

Mandy Moore is een van de grootste namen in de muziekindustrie in Amerika. Ze is een vrouw met veel talenten. Behalve dat ze zelf een geweldige zangeres is, is ze ook een geweldige acteur en een songwriter. Moore heeft veel succes gehad met haar onberispelijke stem en heeft veel fans van over de hele wereld verzameld. De zangeres was helemaal klaar om haar fans te vermaken tijdens haar aanstaande tour, getiteld “In Real Life”. Helaas heeft ze besloten het te annuleren en heeft ze de fans al gevraagd haar in overweging te nemen voor het uitstel.

In werkelijkheid is de annulering van de tour echter niet zozeer een ongelukkig incident als het klinkt. Moore beleeft momenteel de beste tijd van haar leven. Ze verwacht een baby en wil zich daarom meer concentreren op haar moederschapsreis. Moore is zwanger van haar tweede zoon. Haar man, Taylor Goldsmith, zou de vader zijn van de aanstaande baby. Mandy Moore kondigde het nieuws van het annuleren van haar tour aan op haar Instagram-profiel. Ze legde haar fans in detail uit hoe belangrijk het voor haar was om voor haar baby te zorgen. Ze verklaarde ook dat het afblazen van haar muzikale tour een beslissing was die samen door Mandy en haar man was genomen. Laten we meer te weten komen over het verhaal hieronder in detail.

Mandy Moore geeft prioriteit aan zwangerschap

– Advertentie –

Mandy Moore geeft momenteel prioriteit aan haar zwangerschap boven haar professionele carrière. In een recente aankondiging liet de zangeres weten de rest van het jaar niet meer beschikbaar te zijn voor liveconcerten. Ze verontschuldigde zich tegenover haar fans en zei dat de shows waren geboekt terwijl ze niet zwanger was.

Mandy Moore verklaarde ook dat het hectische reizen te veel was voor de zangeres. Ze is bang dat de reis haar tol zal eisen. Dit was de reden dat ze besloot de rest van haar tournee niet voort te zetten.