October 6, 2022

Market Analytics

De zakelijke fanaten

Millenium trading pod zou sluiten na weddenschappen op Twitter, Citrix Systems (NYSE:TWTR)

woord m en een gemaakt met houten bouwstenen, Stockafbeelding

Maksim Labkouski

Een handelsplatform van Millennium Management zou sluiten na enkele weddenschappen op fusies en overnames zoals Twitter (NYSE:TWTR) slecht gepresteerd.

East53 Funds, een van de meer dan 270 pods van hedgefonds Millennium, gaat sluiten en haar senior portefeuillemanager Maulin Shah vertrekt, volgens a Bloomberg-rapportdie bekende mensen citeerde.

De East53 Capital-pod sluit zijn deuren na het overschrijden van enkele risicolimieten, meldde Bloomberg. De eenheid van de beroemde hedgefunder Izzy Englander’s Millennium werd gekwetst door de slechte prestatie van de handel in fusies en overnames, waaronder Twitter, Citrix Methods (NASDAQ:CTXS) en de geplande aankoop van Shaw Communications (SJR) doorway Rogers Communications (RCI).

De dealspreads in veel transacties zijn de afgelopen maanden groter geworden als gevolg van de volatiliteit van de aandelenmarkten en zorgen in excess of de financiering van specials, met name leverage acquire-outs, aangezien de rentetarieven stijgen, evenals zorgen about de regelgeving. Bovendien maakten enkele risico-arb-investeerders zich zorgen nadat private equity-onderneming Thoma Bravo vorige maand plotseling de prijs voor de aankoop van Anaplan verlaagde en een Zendesk (ZEN)-verkoop werd aangekondigd voor een fractie van wat een PE-firma in februari bood.

Zie ook vanaf dinsdag Citrix, Cornerstone Setting up tikte hoger aan op berichten above leningfinanciering.