March 25, 2023

Market Analytics

De zakelijke fanaten

Musk wil uit zijn Twitter-deal van $ 44 miljard – TechCrunch

Musk wil uit zijn Twitter-deal van $ 44 miljard – TechCrunch

Om een ​​overzicht van de grootste en belangrijkste verhalen van TechCrunch elke dag om 15.00 uur PDT in je inbox te krijgen (behalve vandaag vanwege het laatste Musk-nieuws!), abonneer je hier.

Haje, met een jetlag en publish-COVID-vermoeidheid, is terug en voegt zich bij Christine om je fijne stukjes technisch nieuws te brengen in deze nieuwsbrief. Ook geruchten (en de kalender) suggereren dat het vrijdag zou kunnen zijn. Als dat bijna oncontroleerbare gerucht inderdaad waar is, heb dan een heerlijk weekend. — Christine en Haje

De TechCrunch-top rated … 4 “

  • Vrijdag Musk nieuwsdump: We hadden de nieuwsbrief helemaal klaar om te gaan, maar zoals gewoonlijk laat op een vrijdag gebeurt, is er wat laatste nieuws. En nogmaals, het gaat in excess of Elon Musk. De CEO van veel bedrijven, en de ogenschijnlijke vader van een nieuwe tweeling satisfied een directeur van een van die bedrijven, besloot zijn offer om Twitter te kopen te beëindigen. Maar Twitter heeft het niet echt en zei zoveel in zijn reactie van één alinea en twee zinnen op het nieuws. Dit is een verhaal in ontwikkeling, dus houd je ogen hier in de gaten voor het laatste nieuws.
  • Controleer alstublieft: Dit is zo’n goed gedaan verhaal van Kyle dat gaat in depth over de val van Butler Hospitality, die vorig jaar $ 50 miljoen ophaalde. Toen kwam het verschillende uitdagingen tegen die eindigden achieved het bedrijf, dat in wezen hotelkeukenruimte aan anderen verhuurde om als een spookkeuken te werken, honderden mensen ontsloeg en niet in staat was om zijn verplichtingen na te komen.
  • Nou, is dat geen schok voor de zintuigen?: Er kunnen veel redenen zijn waarom iemand niet in een elektrische auto investeert, maar Timo‘s verhaal van vandaag suggereert dat een grote is niet genoeg vertrouwen in de openbare laadinfrastructuur. Het is echt een legitieme angst, want die reis van 600 mijl zal slecht aflopen als er onderweg geen betrouwbare en snelle plek is om in te pluggen.
  • De jacht op het opladen van elektrische voertuigen is begonnen: Waar het verhaal van Tim ging above opladers voor elektrische voertuigen in het algemeen, was een ander topverhaal voor vandaag: Jaclyn‘s, die schreef dat het Witte Huis de oplaadmogelijkheden wil uitbreiden en dat Elon Musk in de zaak zit om Tesla’s Supercharger-netwerk uit te breiden.

Startups en VC

Coalition, een in San Francisco gevestigde startup die cyberverzekeringen en proactieve cyberbeveiligingstools combineert, bereidt zich voor om voor het eerst buiten de VS uit te breiden na een mega-serie F-ronde van $ 250 miljoen die de waardering op maar liefst $ 5 miljard brengt, Carly rapporten.

We hebben ook bijzonder genoten van het interview Connie deed met Jess Lee van Sequoia Money, met betrekking tot zijn nieuwe Arc-programma, en of het een concurrent is van Y Combinator. “We zijn echt op zoek naar oprichters die op lange termijn transformationele, categoriebepalende bedrijven willen bouwen … die een nieuwe markt aanboren. Er is niemand die we zouden uitsluiten, maar het gaat meer om de schaal van ambitie’, zegt Lee.

Ons geld schudt niet, het vouwt:

De kunst van de spil: werk nauw samen fulfilled investeerders om uw kansen te verbeteren

Afbeelding van een rode lijn die tussen rode obstakels doorloopt;  scharnier

Afbeeldingscredits: MirageC (opent in een nieuw venster) / Getty-afbeeldingen

Voor haar laatste TC+-bericht vroegen we de ervaren investeerder Marjorie Radlo-Zandi om haar draaiboek te delen om beginnende oprichters te helpen hun bedrijven doorway een spil te loodsen.

Van richting veranderen is een enorme onderneming, maar ze verdeelt het proces in verschillende stappen die ondernemers zullen helpen buy-in van investeerders (en werknemers) te krijgen.

“Het is geen schande om te draaien”, schrijft Radlo-Zandi. “Integendeel, het is een teken van kracht.”

(TechCrunch+ is ons lidmaatschapsprogramma dat oprichters en startup-groups helpt vooruit te komen. Aanmelden kan hier.)

Significant Tech Inc.

We richten ons eerst op een verhaal Taylor vanmiddag samengesteld over een congresonderzoek naar apps voor het bijhouden van perioden en de bijbehorende gegevens. Nu Roe is ingetrokken, bestaat de zorg dat dit soort gegevens een bedreiging kunnen vormen voor mensen die reproductieve zorg zoeken.

We kunnen het grote technische nieuws van vandaag – nou ja, technisch laat gisteren – in drie woorden samenvatten: Twitter, auto’s, jacht. Niet te verwarren satisfied health and fitness center, tan, wasserij.

Amanda meldde op Twitter dat het zich richtte op zijn talentacquisitieteam doorway 30% van dat personeelsbestand te ontslaan. Het bedrijf wilde niet op facts ingaan, dus we weten niet precies hoeveel mensen dat zijn, maar het is veilig om te zeggen dat banen bij Twitter een tijdje niet zullen worden ingevuld. Als dat nog niet genoeg Twitter-problemen waren, Taylor volgt een rapport op dat suggereert dat Elon Musk niet meer geïnteresseerd is in het kopen van het bedrijf.

Maar wacht, er is meer:

  • Niemand aan het stuur: De ontslagen gaan doorway, dit keer bij Argo AI, dat technologie zonder bestuurder take a look at voor autofabrikanten zoals Ford en Volkswagen, Kirsten rapporten.
  • Dat is heet: SpaceX neemt een draai aan het ontwikkelen van een betrouwbaardere internetdienst voor mensen op zee, Andrew schrijft.
  • Kan je me horen?: Lauren schrijft about de ruimtelijke audiofunctie van Netflix die naar al zijn apparaten wordt uitgerold, zodat je huis web als het theater kan zijn.
  • Dakdekker, we kennen haar nauwelijks: Ja, ja, niet zo’n grappige grap. Christine kent slechts één persoon in haar buurt die een Tesla-zonnedak heeft geplaatst, en volgens Harris‘s verhaal, dat was een van misschien 20 for each 7 days die Tesla in het tweede kwartaal installeerde, ver onder de 1.000 for every week die oorspronkelijk gepland waren.