March 25, 2023

Market Analytics

De zakelijke fanaten

Onzekerheid en bedrijfsrisico's

Onzekerheid en bedrijfsrisico’s

Onzekerheid en bedrijfsrisico's

Als er onzekerheid bestaat, is er altijd een kans op bedrijfsrisico’s. Een bedrijfscontinuïteitsplan is verplicht wanneer u een lening of zakelijke verzekering aanvraagt. De meerderheid van de aanvragers vinkt ja aan zonder een echt plan, zelfs als ze er geen hebben.

Ik zou dat niet aanraden. Instellingen vragen niet voor niets om bedrijfscontinuïteitsplannen. U zult er ook niet geïrriteerd doorway raken en u hoeft ook geen onnodig werk te doen. Zowel u als hun instelling willen het risico minimaliseren. De damp vereist dat veel bedrijven hun eigen bedrijfscontinuïteitsplannen hebben.

Wanneer er iets onverwachts gebeurt, geeft een bedrijfscontinuïteitsplan aanwijzingen om het bedrijf draaiende te houden. Zelfs als u geen leningen of verzekeringen hoeft aan te vragen, is een bedrijfsplan van vitaal belang voor uw succes, vooral in onzekere economische tijden.

Volgens onderzoek is aangetoond dat plannen voor bedrijfscontinuïteit verstoringen verminderen, de veerkracht verbeteren en bedrijven helpen sneller te herstellen van verstoringen. Het is statistisch bewezen dat een bedrijfscontinuïteitsplan een aantal voordelen heeft.

Er zijn verschillende soorten verstoringen, waaronder natuurlijke en door de mens veroorzaakte verstoringen. Er zijn veel verstoringen die een bedrijf kunnen overkomen, waaronder een onverwacht overlijden, echtscheiding, nood, invaliditeit of meningsverschillen. Achieved identify een kleiner bedrijf kan verwoestende gevolgen hebben voor een van deze problemen.

De omvang van de schade? Bedrijfsonderbrekingen kosten gemiddeld $ 81.000. Toch zal 25% van de bedrijven volledig moeten sluiten. Als een bedrijf niet above de middelen beschikt om de schade op te vangen, is dat behoorlijk verwoestend.

Mogelijk kunt u profiteren van een bedrijfsschadeverzekering als een incident aanzienlijke fysieke schade veroorzaakt die resulteert in verliezen. Omdat veel verstoringen, waaronder de pandemie, niet in aanmerking komen voor bedrijfsonderbrekingsvergoedingen, kwamen veel mensen er op de harde manier achter. Overleg fulfilled uw makelaar of bekijk de polis.

Een interne taak omvat het beschermen van de groei, winst en mensen van het bedrijf tegen ongeplande gebeurtenissen. Het uitbesteden of delegeren van dit soort risicobeheer en risicobeperking is geen optie.

DE VOLGENDE INFORMATIE IS TYPISCH INBEGREPEN IN Business enterprise CONTINUITY-PLANNEN:

  • Contactgegevens voor interne en externe partijen. Uiteraard worden ook klanten, leveranciers en andere belangrijke stakeholders hierbij betrokken.
  • Documenten van cruciaal belang. De locatie van documenten zoals huurovereenkomsten, hypotheken en belangrijke contracten, samen satisfied wie er toegang toe heeft, moet worden vastgelegd.
  • Zaken die te maken hebben satisfied financiën. Ondanks verstoringen moeten bedrijven blijven betalen en ontvangen. Een basisrekeningoverzicht bevat informatie more than waar de rekeningen zich bevinden en wie er toegang toe heeft.
  • Tijdelijke oplossingen voor operationele problemen. Hoe loopt het bedrijf? Wat zijn de kerntaken? Als het huidige werkmodel nu om de een of andere reden zou worden beïnvloed, hoe zouden ze dan verder worden uitgevoerd? Cyberaanvallen en cybersecurity zijn momenteel grote onderwerpen. Hoe zou het bedrijf kunnen blijven functioneren als iets dit zou verhinderen?

LAATSTE GEDACHTEN

Door vooraf goed na te denken en deze informatie te documenteren, kan een storingsresponstijd worden geminimaliseerd. Naast het verminderen van het aantal beslissingen dat moet worden genomen tijdens een verstoring, die emotioneel beladen is en kan leiden tot inkomstenderving, vermindert dit niveau van vooruitziendheid het aantal beslissingen dat tijdens een verstoring zou moeten worden genomen.

In plaats van energie te steken in operationele beslissingen in het heetst van de strijd, kunnen bedrijfsleiders continuïteitsplanning gebruiken om beslissingen te nemen die hen helpen om doorway verstoringen te navigeren.

Wanneer zich een storing voordoet en het belangrijkste dat nodig is, is gemakkelijk toegankelijke informatie. Doorway deze gebieden te documenteren, heeft u de relevante informatie binnen handbereik. De mensen die moeten reageren, moeten worden opgeleid en geïnformeerd zodra de informatie is gedocumenteerd.

Er zijn inherente risico’s verbonden aan het runnen van een bedrijf. Wanneer bedrijfsleiders dit risico ervaren, nemen ze proactieve maatregelen om te voorkomen dat onvoorspelbare en ongeplande gebeurtenissen hun groei en activiteiten beïnvloeden. Een van die stappen is het hebben van een bedrijfscontinuïteitsplan.

BEL VANDAAG (657) 258 – 0577 OF e-mail ons op [email protected]!

BEKIJK ONZE SOCIAL MEDIA KANALEN

Fb: Klik hier

Instagram: Klik hier

Twitter: Klik hier

TikTok: Klik hier

LinkedIn: Klik hier

Andere bronnen die u misschien leuk vindt:

LEUGENAAR LEUGENAAR BROEK IN DE FIK! Waarom mensen liegen op het werk en hoe ermee om te gaan?

Hoe om te gaan achieved een passief-agressieve collega?

Aannames zijn gevaarlijk – hier zijn 9 redenen waarom:

Effectief actief luisteren als leider

Wat is uw leiderschapstype in de dynamische werkomgeving van vandaag?