March 25, 2023

Market Analytics

De zakelijke fanaten

Raad eens?  Miljoenen nog steeds beschikbaar in landelijke subsidies voor kleine bedrijven voor COVID-herstel

Raad eens? Miljoenen nog steeds beschikbaar in landelijke subsidies voor kleine bedrijven voor COVID-herstel

Het valt niet te ontkennen dat de impression van de pandemie nog steeds wordt gevoeld doorway eigenaren van kleine bedrijven in het hele land. En publieke en personal organisaties verstrekken veel verschillende subsidies om deze bedrijven te helpen herstellen. Als het gaat om overheidssubsidies, bieden gemeenschappen in het hele land nog steeds American Rescue Plan Act (ARPC) -fondsen aan. Als eigenaar van een klein bedrijf moet u in de gaten houden wat uw gemeenschap te bieden heeft als onderdeel van de voortdurende financieringsinspanningen van de ARPC en een aanvraag indienen zodra deze beschikbaar komen.

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zijn er nog steeds subsidies voor COVID-herstel beschikbaar voor kleine bedrijven in het hele land. Er worden regelmatig nieuwe initiatieven gelanceerd om het herstelproces te ondersteunen. De sleutel is om op de hoogte te blijven van wat er beschikbaar is waar uw bedrijf is gevestigd. Bekijk wat er nu beschikbaar is voor uw kleine bedrijf met deze ARPC-beurzen.

In gerelateerd financieringsnieuws heeft de Modest Organization Administration (SBA) laten weten dat kleine bedrijven die getroffen zijn door de Cache Fireplace in Lake County die plaatsvond in augustus 2021 tot 17 augustus 2022 de tijd hebben om de Financial Injury Catastrophe Loan (EIDL) aan te vragen. Als uw kleine bedrijf of zelfs persoonlijke eigendommen door de brand name zijn getroffen, kunt u leningen tegen een zeer lage rente aanvragen.Nieuwsoverzicht voor kleine bedrijven – 22 juli 2022

IRS herinnert belastingvoorbereiders eraan dat IP-pincodes nu beschikbaar zijn

De Interior Income Companies en haar Safety Summit-associates moedigen professionele belastingvoorbereiders aan om hun inspanningen op te voeren om klanten te informeren more than het IRS Identification Safety PIN Decide-In Software om belastinggerelateerde identiteitsdiefstal te bestrijden.

Uw klanten kunnen nu artikelen kopen rechtstreeks vanuit Instagram Chat

Kleine bedrijven kunnen hun klanten nu in staat stellen om rechtstreeks aankopen te doen by means of de chatfunctie op Instagram. Uw klanten kunnen nu rechtstreeks vanuit Instagram-chat artikelen kopen Nieuwe functies die onlangs doorway Mark Zuckerberg zijn aangekondigd, zijn onder meer de mogelijkheid om een ​​bestelling te volgen en de aankoop in chats te doen.

Senatoren dringen er bij SBA op aan om EIDL-leningaanvragen te verwerken

Een short van de Senaatscommissie voor kleine bedrijven en ondernemerschap (SCSBE) van de Verenigde Staten is naar de Amerikaanse Tiny Organization Administration (SBA) gestuurd achieved het verzoek om schijnbaar verlaten aanvragen voor rampenleningen die vóór de deadline van het bureau zijn ontvangen, te verwerken.

Californische man veroordeeld tot 11 jaar voor fraude satisfied PPP-leningen van $ 27 miljoen

Het Amerikaanse ministerie van Justitie zei in een verklaring dat een guy uit Zuid-Californië is veroordeeld tot 11 jaar en drie maanden gevangenisstraf wegens fraude fulfilled het Paycheck Security Program (PPP).

Het vertrouwen van de huisbouwer daalt voor de zevende maand op rij

Tijdens het hoogtepunt van het huizenbouwseizoen in de VS zijn bouwers niet optimistisch. Volgens de Countrywide Affiliation of Residence Builders/Wells Fargo Housing Marketplace Index noteerde het vertrouwen van bouwers in de markt voor nieuw gebouwde eengezinswoningen in juli zelfs zijn zevende opeenvolgende maandelijkse daling, fulfilled 12 punten tot 55.

Gasprijzen Zie daling voor de vijfde achtereenvolgende week

Consumenten die een reeks stijgende gasprijzen hebben gezien, zien nu wat uitstel achieved de nationale gemiddelde prijs van fuel die onder $ 4,50 for every gallon daalt. Lagere gasprijzen Volgens de American Auto Affiliation (AAA), zagen de gemiddelde gasprijzen op 19 juli 2022 dalen tot $ 4,495, vergeleken met $ 4,655 een 7 days geleden.

Congreslid maakt zich zorgen dat Fintech-leningen kleine bedrijven kunnen schaden

Fintech-leningen zijn de afgelopen jaren uitgebreid, waardoor de kredietmarkt voor kleine bedrijven is verstoord doorway gebruik te maken van AI-technologie en knowledge-analyse. Hoewel fintech-kredietverstrekkers kleine bedrijven een aantal voordelen bieden, namelijk hen in staat stellen om snel en efficiënt geld te lenen wanneer traditioneel lenen bij banken niet de gemakkelijkste taak was, is het niet zonder uitdagingen.

Residence Oversight Committee bespreekt het belang van EIDL-leningen voor kleine bedrijven

De voorzitter van de Amerikaanse Senaatscommissie voor Small Business & Entrepreneurship, Ben Cardin, heeft een verklaring afgegeven about de rampenprogramma’s en leningen van de SBA voor kleine bedrijven. De verklaring, getiteld ‘Oversight of SBA’s Business office of Catastrophe Assistance’, bespreekt het belang van EIDL-leningen voor kleine bedrijven.

Deze oprichter van een miljard dollar zegt dat hij zijn inspiratie te danken heeft aan zijn moeder

Hier is een job interview dat ik elke Moederdag zou moeten doen. Ik kan gerust zeggen dat veel eigenaren van kleine bedrijven onze moeders de eer geven dat ze ons hebben geïnspireerd. Voor mij, mijn moeder, inspireerde Carole me om altijd mijn finest te doen op het werk en aardig te zijn voor mensen.

Hoe is webanalyse in de loop der jaren veranderd?

De knowledge- en analysemarkt heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt en zal naar verwachting in 2028 $ 550 miljard waard zijn. Hoe is webanalyse in de loop der jaren veranderd? Vele miljoenen bedrijven vertrouwen al op analysediensten om het gedrag van hun klanten beter te begrijpen en hun webervaringen te optimaliseren.

Defensiewet aangenomen door Home – Bevat belangrijke bepalingen voor kleine bedrijven

Het Amerikaanse Congres heeft een defensiewet aangenomen die belangrijke bepalingen voor kleine bedrijven bevat om kleine bedrijven te helpen meer overheidscontracten binnen te halen en de deelname van kleine bedrijven aan federale aanbestedingen te stimuleren. Defensiewet aangenomen fulfilled belangrijke bepalingen voor kleine bedrijven

Volg ons voor het laatste op Google Nieuws.

Afbeelding: Depositphotos


Meer in: Subsidies voor kleine bedrijven