March 25, 2023

Market Analytics

De zakelijke fanaten

Senaatsrekeningen pleiten voor het beschikbaar stellen van $ 6 miljard aan subsidies voor kleine bedrijven

Senaatsrekeningen pleiten voor het beschikbaar stellen van $ 6 miljard aan subsidies voor kleine bedrijven

In de Amerikaanse senaat is een wetsvoorstel ingediend dat de federale regering vraagt ​​om nog een ronde van COVID-hulpverlening uit te vaardigen om kleine bedrijven te helpen. Het wetsvoorstel dat is ingediend doorway Ben Cardin (D-Md.), voorzitter van de Senaatscommissie voor kleine bedrijven en ondernemerschap, heeft tot doel subsidies te verstrekken aan zwaar getroffen kleine bedrijven die in 2020 en 2021 aanzienlijke verliezen kunnen lijden als gevolg van de COVID-19-pandemie.Meer ondersteuning voor kleine bedrijven

Het wetsvoorstel stelt de Zwaar getroffen steunfonds voor kleine bedrijven, die de resterende middelen van de COVID-19-hulpprogramma’s van de Amerikaanse Tiny Enterprise Administration (SBA) zou overmaken. Het wetsvoorstel is bedoeld om subsidies ter waarde van $ 6 miljard beschikbaar te stellen aan kleine bedrijven.

Het Hard-Hit Compact Business enterprise Aid Fund machtigt de SBA om te bepalen of bedrijven in aanmerking komen voor eenmanszaken, onafhankelijke contractanten, zelfstandigen en kleine bedrijven in stamverband. Het wetsvoorstel vereist ook dat de SBA alle subsidies openbaar volgt en rapporteert en een auditproces instelt om ervoor te zorgen dat het programma transparant wordt beheerd.

“Amerikaanse kleine bedrijven worstelen nog steeds satisfied onhoudbare schulden, aanhoudende vertragingen in de toeleveringsketen en personeelsuitdagingen die hun vermogen om hun bedrijf te exploiteren en te laten groeien, belemmeren. De Difficult-Hit Little Organization Aid Fund Act zou de ongeveer $ 6 miljard aan ongebruikte federale COVID-19-hulp voor kleine bedrijven beschikbaar stellen aan de kleine bedrijven die hulp het meest nodig hebben”, zei Cardin.

Het Challenging-Strike Compact Small business Relief Fund volgt op een hele reeks hulppakketten die doorway de overheid worden uitgerold. In maart heeft president Biden een stimuleringswet voor het coronavirus aangenomen die bedoeld is om te helpen, waarbij $ 1,9 biljoen aan hulp wordt geboden aan bedrijven en particulieren. Het wetsvoorstel omvat hulp in de vorm van belastingkredieten, leningen en subsidies.

Inflatie, brandstofstijgingen en bevoorradingsschokken dragen bij aan de problemen van bedrijven

Kleine bedrijven hadden uitdagingen zien ontstaan ​​terwijl ze probeerden over te stappen naar het publish-COVID-tijdperk. Tot de samensmeltingsproblemen behoren inflatie die een historisch 8,6% bereikt, stijgende brandstofprijzen en problemen met de toeleveringsketen. Allemaal uitdagingen voor kleine bedrijven om op weg te blijven naar herstel. De inflatie nam in mei more than de hele linie toe, waarbij onderdak, benzine en voedsel de grootste bijdragen leverden.

Na een daling in april, steeg de energie-index in de loop van de maand fulfilled 3,9 procent, waarbij de benzine-index satisfied 4,1 procent steeg en de andere belangrijke componentenindexen ook stegen. De voedselindex steeg in mei satisfied 1,2 procent, terwijl de thuisvoedselindex achieved 1,4 procent steeg. Nu er minder te besteden is, neemt de vraag van klanten naar goederen en diensten af.

Ook bedrijven hebben het zwaar. Een rapport van Rating geeft aan dat de winst van een meerderheid van de kleine bedrijven (62,7%) veel lager is dan verwacht, of iets lager als gevolg van lagere verkopen en hogere kosten. Slechts 15,5% heeft gemeld dat hun winst hoger was dan verwacht.

Lagere verkoop, stijgende leveringskosten, onderbrekingen van de levering, tekorten aan arbeidskrachten, de pandemie en wereldwijde instabiliteit zijn allemaal factoren geweest. Ongeveer 58,6% van de bedrijven meldt een veel lagere of iets lagere omzet dan verwacht, en tegelijkertijd meldt meer dan de helft (59,5%) dat de kosten iets of veel hoger zijn dan verwacht.

Ontvang de laatste koppen van Little Organization Tendencies. Volg ons op Google Nieuws.

Afbeelding: Depositphotos