March 25, 2023

Market Analytics

De zakelijke fanaten

StoneCo-voorraad baseert mogelijk als een rots

StoneCo-voorraad baseert mogelijk als een rots

Braziliaanse place-of-sale (POS) leverancier van financiële technologie StoneCo (NASDAQ: STNE) de voorraad is gedaald (-54%) year-to-day ondanks een driecijferige omzetgroei. De populaire aggregator van elektronische en digitale betalingen en e-commerceplatform in Brazilië versloeg niet alleen de begrotingsramingen voor het eerste kwartaal van 2022, maar verhoogde ook de omzetvooruitzichten voor het tweede kwartaal van 2022. De vrees voor een wereldwijde macro-economische vertraging heeft een rem gezet op de aandelenprestaties, maar de onderliggende company is sterk en groeit. Grotere angsten voor een economische vertraging in Brazilië, dat in 2021 een bbp-groei van 5% kende, heeft deze kloof tussen sterke fundamenten en zwakke techniek. Vóór de pandemie was Brazilië voornamelijk een op contanten gebaseerde economie. De pandemie versnelde de migratie naar e-commerce, maar de volatiliteit van de economie heeft ertoe geleid dat aandelen zijn ingestort van een pandemie van $ 95,12 in februari 2021 tot een dieptepunt van $ 6,81 in mei 2022. Het bedrijf heeft 1,7 miljoen bedrijven van meer dan 28 miljoen in Brazilië, wat zorgt voor een grote totale adresseerbare markt (TAM). De groei wordt aangedreven door meer handelaars te converteren naar zijn platform en diensten en door de totale betalingswaarde (TPV) te versterken, aangezien ze een vergoeding als proportion van de betalingen in rekening brengen. Voorzichtige beleggers op zoek naar een dubbele bodem herstel in de Braziliaanse economie, namelijk voorspeld om te groeien 1,7% in het tweede kwartaal van 2022 kan zoeken naar opportunistische terugval in aandelen van StoneCo.MarketBeat.com – MarketBeat

Q1 Fiscale 2021-inkomsten vrijgeven

Op 17 maart 2022 maakte StoneCo zijn fiscale resultaten voor het eerste kwartaal van 2022 bekend voor het kwartaal dat eindigde in maart 2022. Het bedrijf rapporteerde een winst van BRL ,43 per aandeel, beter dan de schattingen van analisten voor BRL ,31 tegen BRL ,12. De inkomsten stegen achieved 138,6% op jaarbasis tot BRL 2,07 miljard, beter dan de schattingen van analisten voor BRL 1,92 miljard. Thiago Piau, CEO van StoneCo: “De resultaten about het eerste kwartaal zijn de eerste stap op deze reis. Onze groeimotor, de centrale pijler van hoe we onze klanten aan boord en van dienst zijn, blijft sterk en we begonnen margeherstel te zien, zoals blijkt uit ons eerste kwartaal Aangepaste EBT-marge van 7,9% hoger dan ,9% in het vierde kwartaal van 2021. De voorzichtige prijsinitiatieven die we in het vierde kwartaal hebben doorgevoerd, blijven aan kracht winnen en de kwaliteit van ons klantenbestand verbetert, zoals verwacht.”

Opwaartse begeleiding

StoneCo gaf een opwaartse prognose voor de inkomsten in het tweede kwartaal van 2022, die tussen BRL 2,15 en 2,20 miljard zullen liggen, vergeleken achieved BRL 2,02 miljard consensus-analisten.

Afhaalmaaltijden voor telefonische vergaderingen

CEO Piau bevestigde dat StoneCo goed gepositioneerd is voor een sterke groei voor zowel omzet als winst in 2022. StoneCo werd gereorganiseerd in twee segmenten Monetary Products and services en Program. Money Products and services zag een omzetgroei van 107,8% dankzij initiatieven voor het genereren van inkomsten met klanten. Het bedrijf behaalde een recordomzet ooit van BRL 2,1 miljard. De sterke omzet werd gedreven door een nieuw prijsbeleid voor meer inkomsten voor klanten en een versnelde MSM TPV-groei van 93%. De nettotoevoeging van klanten vertraagde in het kwartaal als gevolg van het verloop van klanten achieved een lagere winstgevendheid. Het bedrijf breidde zijn bankplatform uit met transactieproducten om hogere engagementen en mogelijkheden voor verdere inkomsten te stimuleren. Het Software package-section kende een omzetgroei van 27%, gedreven door de 32% groei in Core Program, gedreven doorway nieuwe verkopen en een hogere ticketprijs per klant. Dit zorgde ook voor een operationele leverage met een gecorrigeerde EBITDA-marge van 12% die verbeterde ten opzichte van 9% een jaar geleden.

StoneCo-voorraad baseert mogelijk als een rots

STNE Opportunistische terugtrekkingsniveaus

We gebruiken de geweerkaarten op de wekelijkse en dagelijkse tijdsbestekken om een ​​kortetermijnperspectief voor STNE-aandelen te bieden. De wekelijkse geweergrafiek bereikte een dieptepunt van $ 6,81 Fibonacci (fib) niveau alvorens een bounce te organiseren. De wekelijkse neerwaartse craze is vlak achieved een vlak voortschrijdend gemiddelde above 5 perioden (MA) op $ 9,62 en een vlakke MA above 15 perioden op $ 10,18, maar kan een omgekeerde pup-uitsplitsing beginnen te vormen als de wekelijkse stochastiek naar beneden kruist. De wekelijkse lagere Bollinger Bands (BB’s) staan ​​op $ 6,27. de wekelijkse marktstructuur laag (MSL) triggert bij een uitbraak tot $ 9,67. De neerwaartse development van de dagelijkse geweergrafiek probeert om te keren achieved een stijgende MA van 5 perioden op $ 8,35 en een overlappende MA van 15 perioden op $ 9,42 en een MA satisfied 50 perioden op 9,38. De dagelijkse stochastiek probeert een mini-pup naar de 20-band te laten stijgen voor een make of split-opstelling. De dagelijkse lagere BB’s bedragen $ 5,79 en de hogere BB’s $ 13,36. Voorzichtige beleggers kunnen uitkijken naar opportunistische pullback-niveaus op de $ 7,75 fib, $ 7,46 fib, $ 6,81 fib, $ 6,24, $ 5,53, $ 4,60 fib en de $ 3,96 fib. Opwaartse trajecten variëren van het fib-niveau van $ 11,88 tot aan het fib-niveau van $ 17,22.