March 25, 2023

Market Analytics

De zakelijke fanaten

Strategieën die CFO's moeten gebruiken om te navigeren

Strategieën die CFO’s moeten gebruiken om te navigeren

Strategieën die CFO's moeten gebruiken om door veranderende marktomstandigheden te navigeren

Het gerucht gaat dat er een recessie in het verschiet ligt. Als onderdeel van pogingen om de torenhoge inflatie te bedwingen, verhoogde de Federal Reserve medio juni de rente, de grootste stijging sinds 1994. Een combinatie van inflatie en economische krimp wordt nu gevreesd als stagflatie. Er is de laatste tijd veel volatiliteit op de aandelenmarkt.

Sommige bedrijven kunnen vanwege deze onzekerheid in de verleiding komen om het aannemen van personeel te vertragen. Achieved dat in gedachten is er een mogelijkheid dat dat op dit moment misschien niet de meest voorzichtige zet is. Het is precies wanneer uw bedrijf alle hands-on dek nodig heeft, dat u cruciale aanwervingen moet doen om veerkracht te behouden en te gedijen.

Er is nog veel hitte op de arbeidsmarkt. De afgelopen drie maanden is het werkloosheidspercentage op 3,6% gebleven. Dit is het laagste werkloosheidscijfer in 54 jaar. Het Amerikaanse Bureau of Labor Data meldt dat er nog steeds veel vacatures zijn in het land. Naar schatting waren er op de laatste werkdag van mei 11,3 miljoen banen in afwachting van personeel. The Good Resignation ging doorway in september achieved 4,3 miljoen werknemers die vrijwillig hun baan opzegden.

Mogelijk moeten we ons aanpassen aan een nieuwe norm van marktonzekerheid. Een bedrijf dat succesvol kan draaien, zal in deze omgeving kunnen navigeren. Het succes van uw organisatie hangt af van flexibiliteit, ook in uw personeelsbezetting.

Daarom moeten CFO’s deze drie strategieën in overweging nemen om ervoor te zorgen dat hun bedrijf een cruciale personeelsstrategie heeft.

Concentrate op werving voor de behoeften van vandaag en die van morgen

Laat u niet dwingen door economische onzekerheid om veelgevraagd, moeilijk te vinden talent los te laten als u uw personeelsbestand wilt stroomlijnen. Bovendien magazine u de kans om topkandidaten te werven niet missen. Stelt u zich eens voor hoe moeilijk het later on zal zijn wanneer u snel bekwame gurus moet inhuren om aan de eisen van uw nieuwe bedrijf te voldoen als u nu geen bekwame professionals inhuurt.

BLS-statistieken benadrukken ook de moeilijkheid die werkgevers hebben bij het aannemen van banen op professioneel niveau en het bemannen van hun kritieke functies, zoals financiën en boekhouding. Satisfied behulp van gegevens van het Bureau of Labor Figures stellen we broad dat accountants en auditors een werkloosheidspercentage hebben van slechts 1,1%. Ter vergelijking: financiële supervisors hebben een werkloosheidspercentage van slechts 1,2%. Naast accountants, auditors en financiële administrators hebben ook andere beroepen, zoals technologie en human means, lage werkloosheidscijfers.

Werkgeversbehoud en wervingsinspanningen moeten waar nodig worden versneld voor die functies in uw organisatie die hoe dan ook bemand moeten blijven. Geef ook prioriteit aan het inhuren van cruciale banen en afdelingen, zodat het bedrijf in de toekomst kan floreren.

Flexibiliteit in personeelsregelingen moet worden uitgebreid

Met de pandemie als achtergrond hebben bedrijven nu een veel duidelijker beeld van hoe interim-middelen effectief kunnen worden gebruikt wanneer de werkdruk en de eisen van de klant fluctueren. Om hun organisaties te helpen wendbaar en veerkrachtig te blijven, hebben CFO’s steeds meer geïnvesteerd in flexibele personeelsregelingen.

Een groot aantal van deze leiders begint ook te begrijpen dat het inhuren van externe werknemers het bedrijf toegang geeft tot een grotere pool van cruciaal talent. Ook de vastgoedkosten dalen als medewerkers thuiswerken.

Daarnaast zorg je ervoor dat jouw bedrijf op korte termijn en voor speciale initiatieven uitstekend talent weet aan te boren door ervoor te zorgen dat het weet waar het voor expertise terecht kan. Zorg ervoor dat uw organisatie klaar is om het externe personeelsbestand indien nodig snel uit te breiden. Geef prioriteit aan het inhuren van fulltime talent voor rollen in de organisatie die momenteel niet worden ingevuld.

Maak uw teams nu klaar

Tijdens de ups en downs van de pandemie is het waarschijnlijk dat u zich tot uw management-playbook hebt gewend voor het nieuwe normaal. Bij nieuwe uitdagingen zullen medewerkers meer dan ooit empathie moeten tonen en moeten communiceren.

U kunt werknemers in uw organisatie bijscholen of bijscholen om toekomstige groei te versnellen. Investeren in innovatieve technologieën kan een bedrijf helpen een recessie door te komen en er sterker en wendbaarder uit te komen.

BEL VANDAAG (657) 258 – 0577 OF e-mail ons op [email protected]!

BEKIJK ONZE SOCIAL MEDIA KANALEN

Facebook: Klik hier

Instagram: Klik hier

Twitter: Klik hier

TikTok: Klik hier

LinkedIn: Klik hier

Andere bronnen die u misschien leuk vindt…

De echte redenen waarom zoveel werknemers in 2021 stoppen

Dos en Don’ts: Regels voor het werknemershandboek die u moet kennen

Wat zijn de gevolgen van een slecht geschreven personeelshandboek?

Waarom elk bedrijf een HR-nalevingsaudit nodig heeft

Omarm gezonde conflicten: politiek op het werk