March 25, 2023

Market Analytics

De zakelijke fanaten

The Next Web Conference Amsterdam: de toekomst van het web voorspellen

doorway Mélody Deunier-Lisene, Voys Telecom, ITWebZuid-Afrika (fragmenten gepubliceerd uit origineel)

Vindt elk jaar plaats in Amsterdam is De volgende webconferentie, die enkele van ‘s werelds scherpste technische geesten verzamelt voor een extreme twee dagen in juni. Tim Berners-Lee, Natasha Chamuleau, Brian Solis, Edward Snowden, Meik Wiking en Mo Gawdat behoorden tot de meer dan 200 sprekers op het evenement in 2022. Mélody Deunier-Lisene van Voys South Africa ging mee om een ​​duizelingwekkende duik te nemen in de toekomst van digitale technologie.

moedig gaan

In een wereld waar de uitdrukking ‘the next major thing’ meer kilometers bevat dan een foton van de oerknal, is ‘The Upcoming Web’ een bijzonder toepasselijke naam voor een conferentie die gewijd is aan het onderzoeken van de buitenste grenzen van het net. Wat zijn ze, wat onthullen ze, gaan we daarheen, wanneer en hoe? Pogingen om deze vragen te beantwoorden vormen enkele van de meest opwindende onderzoeken, innovaties en uitvindingen die momenteel naar voren komen doorway veel van de scherpste geesten van deze of welke tijd dan ook.

We beleven momenteel een technologische hyperrenaissance waarin zoveel zo snel verandert dat het zowel bevrijdend als angstaanjagend kan zijn.

Brian Solis: De gevierde auteur bespreekt zijn nieuwe boek Lifescale.

Op op en weg

Een andere opvallende spreker op The Up coming World-wide-web was Brian Solis. De ‘digitale antropoloog’ en gevierde auteur sprak krachtig above zijn nieuwe boek Lifescale:​ Hoe u een creatiever, productiever en gelukkiger leven kunt leiden op een manier die zowel eenvoudig als waar was, waardoor het publiek hun eigen belemmeringen voor geluk en productiviteit in twijfel trok. Het werk van Solis wordt gecrediteerd met een sterke invloed op het vroege digitale en sociale marketinglandschap.

Laatste grenzen

Dit zou vrij gemakkelijk het doel van The Subsequent World wide web Meeting als geheel kunnen beschrijven. Voor iedereen die bang is voor de toekomst of problemen heeft met technologie, is deze conferentie het perfecte tegengif: zelden waren zoveel mensen zo enthousiast over het inherente potentieel van technologie om van de toekomst een leuke, vrije en fascinerende plek te maken.

Lees a.u.b. de volledig artikel hiernaast samenvattingen van andere opvallende sprekers, waaronder Mo Gawdat, Edward Snowden, Alisa Cohn en Jason Silva.

 

Het bericht The Upcoming Internet Meeting Amsterdam: De toekomst van het world wide web voorspellen verscheen eerst op Brian Solis.