March 25, 2023

Market Analytics

De zakelijke fanaten

Google Algorithm Update

Update van Google Search Ranking Algorithm opnieuw gebrouwen 27-28 juni

Google-algoritme-update

Na misschien vier of vijf dagen van kalmte, zien we nieuwe tekenen van grotere tremoren en volatiliteit van de update van Google Research-algoritmen. Deze nieuwe lijkt web van get started te gaan, sommige trackingtools pikken het al op en we hebben gekletst vanuit de Seo-gemeenschap about een mogelijke update op 27 juni en vandaag, 28 juni.

Ik weet niet zeker of je het al opmerkt, maar misschien binnenkort, als je vanmorgen in je analyses kijkt. Hoewel realtime Google Analytics vanmorgen een beetje buggy is, althans op het second van publicatie.

Ter herinnering, we zagen grote onbevestigde schommelingen rond 23 juni, 19 en 20 juni, ook de Google-kernupdate van mei 2022 begon op 25 mei 2022 en werd officieel voltooid op 9 juni, maar we zagen grote trillingen voor en na de get started- en einddatum van die update.

Opmerking: als je ooit benieuwd bent of er een Google-update is geweest, vergeet dan niet mijn microsite te bekijken – Was er een Google-update.

Search engine marketing Chatter

Het gebabbel binnen de Web optimization-gemeenschap is internet begonnen, ik denk dat de gemeenschap above het algemeen moe is, maar dit is wat ik tot nu toe van beide zie WebmasterWereld en in de laatste article hier:

Za en zo waren beide gemiddeld, maar maandag is tot nu toe enorm gedaald. Zoekresultaten zijn om 11.00 uur fulfilled 31% gedaald en de VS is 52% gedaald ten opzichte van een gemiddelde maandag. Mijn zichtbaarheid nam toe met de trackers die ik gebruik…

Ook zien we grote dalingen van 50% of meer voor veel van mijn topverwijzende landen op voortschrijdende basis van 13-17 juni … Australië, VK, Canada, VAE, Duitsland … in sommige gevallen (VK en Duitsland) het verkeer kaatste terug na ongeveer 4-5 dagen, in andere gevallen is het op het nieuwe lagere niveau gebleven. Heeft iemand deze grote daling medio juni gezien?

Wereldwijde web page zaterdag was gemiddeld, zondag 38,7% en het worstelde om daar te komen en experienced geen enkele interactie achieved potentiële klanten. Voor degenen die van maandag tot en achieved vrijdag werken, onthoud dat niet alle landen uw werkuren en dagen hebben.

Speciale hotel- / pubsite in het VK fulfilled een festivalweekend op zaterdag + 175%, zondag +219% fulfilled de hoogste verkeerscijfers van het jaar en ook het hoogste inkomen van het jaar.

Hoewel we meer verkeer naar de Britse website verwachtten, was het toch verrassend gezien het feit dat het, realistisch gezien, een lokaal evenement is en wie er naar de web-site keek als enkele duizenden die door de locatie kwamen en zich amuseerden? Na jarenlang dit evenement elke keer te organiseren dat het alle verwachtingen overtreft, is er meer geld opgehaald dan ooit voor het goede doel en werden we in 15 jaar opnieuw gezegend met het beste weer.

Dus één website down, geen realworld business, één website up, heel veel realworld business. Het was erg interessant om dit weekend met Joe General public te praten. Zaterdagavond was een pre-pandemische nacht waar we mensen zagen die we sinds start off 2020 niet meer hadden gezien. Zondag zagen heel veel gezinnen het goede doel steunen en genieten van het weer, maar velen maakten wel duidelijk dat ze veel voorzichtiger waren satisfied hun uitgaven “internet in geval”.

Er is een nieuwe update gestart…

Ik denk dat hij zegt dat er vandaag iets aan de hand lijkt te zijn. Ik zie ook veranderingen.

Vergelijkbare patronen zien in het VK

Trackingtools

De trackingtools pikken vanmorgen ook veranderingen op, we zien een aantal instruments opnieuw pieken.

SERPwoo is super hoog voor SERPwoo:

klik voor volledige grootte

Semrush:

klik voor volledige grootte

RangRanger:

klik voor volledige grootte

Accuranker:

klik voor volledige grootte

Geavanceerde webranglijsten:

klik voor volledige grootte

Mozcast:

klik voor volledige grootte

SERP-statistieken:

klik voor volledige grootte

Algoroe:

klik voor volledige grootte

Cognitieve Search engine marketing:

klik voor volledige grootte

SERPstat:

klik voor volledige grootte

Er kan dus in de afgelopen 24 uur nog een onbevestigde update zijn geweest.

Wat valt je allemaal op?

Forumdiscussie op WebmasterWereld.