March 25, 2023

Market Analytics

De zakelijke fanaten

Verbeter uw marketing met Reuters Events Strategische marketing NYC 2022

Verbeter uw marketing met Reuters Events Strategische marketing NYC 2022

kleine-bedrijven-live-virtual-events-july-9-2022

Als u uw marketingspel wilt verbeteren, is Reuters Events Strategic Marketing NYC 2022 waar u wilt zijn. Met meer dan 50 hoofdmarketingsprekers van Nationwide, MLB, Frito Lay, GE, Estee Lauder Companies, HP, Albertsons Companies, PepsiCo International en vele anderen heb je toegang tot de knapste koppen in marketing van vandaag.

U leert hoe u uw marketinginspanningen kunt maximaliseren met lezingen over transformatie en groei, merkevolutie en doel, inhoud en creatief, en gegevensvertelling en personalisatie.

Klik op de rode knop en registreer u nu om deel te nemen aan Reuters Events Strategic Marketing NYC 2022, 20-21 oktober 2022.

Registreer nu

Uitgelichte evenementen, wedstrijden en prijzen

American Express Business Class LIVE 2022American Express Business Class LIVE 2022
20 juli 2022, New York City

Dit gratis evenement is bedoeld om eigenaren en leiders van kleine bedrijven uit alle lagen van de bevolking te inspireren en te ondersteunen met krachtige connecties, deskundige inzichten en unieke groeimogelijkheden. Je kunt persoonlijk aanwezig zijn of deelnemen aan de virtuele livestream-ervaring.


Reuters Evenementen Strategische Marketing NYC 2022Reuters Evenementen Strategische Marketing NYC 2022
20 oktober 2022, Brooklyn, New York

Strategic Marketing 2022 brengt ‘s werelds meest invloedrijke CMO’s en marketingleiders samen om nieuwe uitdagingen aan te gaan, creatieve inzichten te delen en innovatieve oplossingen te ontdekken. Dit is het wereldwijde platform om marketingleiders te inspireren en te machtigen – moderniseer uw merk, maximaliseer nieuwe kanaalmogelijkheden en neem deel aan datastrategieën waarbij de mens centraal staat.. Registreer u nu om u aan te sluiten bij de meest invloedrijke CMO’s en innovators!


Meer evenementen

Meer wedstrijden

Deze wekelijkse lijst met evenementen, wedstrijden en prijzen voor kleine bedrijven wordt door Small Business Trends aangeboden als een gemeenschapsdienst.

U kunt een volledige lijst met evenementen, prijslijsten en prijslijsten bekijken of uw eigen evenementen posten door naar de evenementenkalender voor kleine bedrijven te gaan.

Afbeelding: reutersevents