March 25, 2023

Market Analytics

De zakelijke fanaten

Package delivery

Waarom realtime tracking essentieel is voor efficiënt supply chain-beheer

Satisfied de enorme toename van on line winkels en buyers op de digitale marktplaats, groeit ook het aantal verzend- en bezorgopties. On the net consumenten vinden het prettig om hun pakketten te kunnen volgen en te zien hoe ze dichter bij hun bestemming komen. Afgezien van de serotonine-raise, laat het de klanten wachten op hun pakket.

Waarom is realtime tracking essentieel, vooral voor een effectiever beheer van de toeleveringsketen? Lees verder om erachter te komen.

Pakketbezorging

Wat is realtime volgen?

Een authentic-time volgsysteem, ook wel Serious-time lokalisatiesysteem genoemd (RTLS), is een trackingmethode die gebruik maakt of gebruikt van GPS samen satisfied logistieke databases om de exacte monitor en locatie van elk pakket op een bepaald instant te volgen of te identificeren.

De verzamelde gegevens worden met behulp van GPS en logistieke databases in realtime bijgewerkt voor directe toegang en beoordeling. Het proces van realtime tracking stelt de klant in staat informatie te verkrijgen in excess of de verblijfplaats van zijn pakket in de hele source chain.

Het bijhouden van de pakketten die door het bedrijf zijn vrijgegeven, heeft veel gevolgen, niet alleen voor de reputatie van het bedrijf, maar ook voor het effectieve beheer van zijn toeleveringsketen.

Het primaire doel van realtime tracking is om transparantie te bieden, zodat noodzakelijke alternatieve routes kunnen worden genomen wanneer dilemma’s en problemen zich voordoen.

Supply chain administration (SCM) omvat productontwikkeling, inkoop, productie en de benodigde informatiesystemen en logistiek om deze activiteiten te coördineren. Er wordt een keten en netwerk van leveranciers gemaakt om de toeleveringsketen te beheren die producten, grondstoffen en leveranciers transporteert.

Hoe werkt offer chain administration?

Provide chain administration omvat alle aspecten van het productieproces, van de inkoop van grondstoffen tot de levering van afgewerkte artikelen. Het soepel laten verlopen van de activiteiten is een essentieel onderdeel van offer chain administration om klanten meer waarde te bieden en de concurrentie voor te blijven.

Volgens provide chain administration (SCM) zijn de meeste producten op de markt het resultaat van het feit dat veel bedrijven samenwerken om ze te produceren.

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, beginnen bedrijven nu het belang van toeleveringsketens als strategische activa te erkennen. Achieved behulp van offer chain administration kunnen bedrijven goederen sneller leveren, garanderen dat artikelen altijd toegankelijk zijn wanneer dat nodig is, kwaliteitsproblemen wegnemen doorway regelmatige kwaliteitscontroles uit te voeren en retourzendingen gemakkelijker maken, waardoor uiteindelijk de waarde voor zowel het bedrijf als de consumenten toeneemt.

Supply chain manager die magazijn beheert

Hoe kan realtime tracking de efficiëntie van het beheer van de toeleveringsketen helpen verbeteren?

Het realtime volgen van een pakket- of pakketbezorging speelt een cruciale rol in het hele beheer van de toeleveringsketen.

Het vermindert het risico op verlies

Het hebben van realtime updates in excess of de precieze en nauwkeurige locatie van het pakket kan helpen bepalen of het pakket door druk verkeer of vertragingen gaat. Hierdoor kunnen alternatieve routes, oplossingen en andere noodzakelijke maatregelen worden genomen om het verkeer af te handelen.

Aan de kant van het bedrijf wordt de toeleveringsketen ook gecontroleerd doorway de belanghebbenden van het bedrijf.

Realtime volgen geeft transparantie en accurate informatie, wat de betrouwbaarheid en goede reputatie van zowel de klant- als de stakeholdersmentaliteit ten goede komt.

Wanneer leveringen vertraging oplopen, zou het volgen van de beste alternatieve route ook een goede en betere indruk achterlaten achieved betrekking tot de afhandeling en het beheer van een disaster door het bedrijf.

Het verbetert effectieve en productieve besluitvorming

Een supply chain supervisor moet goede besluitvormingsvaardigheden hebben bij het nemen van bewegingen of beslissingen fulfilled betrekking tot de goederen en diensten van het bedrijf.

Het verzamelen van de nodige informatie uit het realtime volgen en beoordelen van deze gegevens zal de beslisser helpen de beste oplossing of alternatieve manier voor het probleem te vinden.

In lijn fulfilled de vermindering van verlies, verbetert realtime tracking ook het vermogen van een bedrijf om tot een goede beslissing te komen wanneer er vertragingen optreden.

Aangezien realtime checking het bedrijf in staat stelt om problemen in een mum van tijd te vinden, zal het bedrijf in staat zijn het probleem te beheersen en snel passende oplossingen te bieden voordat de situatie verslechtert.

Een weloverwogen methode voor het verwerken van de gegevens die zijn verkregen by means of realtime tracking, zal alternatieven definiëren en de informatie ordenen in doordachte beslissingen.

Het hebben van een goed oordeel te midden van de technologische fouten en vertragingen zou ook goede effecten en indrukken van het bedrijf opleveren voor de belanghebbenden, klanten en toekomstige klanten.

Aan de andere kant kan het komen tot een verkeerde en ongepaste beslissing leiden tot nadelige gevolgen, zelfs voor bestaande klanten en klanten.

Het oefent transparantie uit en verbetert de klantenservice

Klantenservice is een van de meest cruciale componenten van de logistiek en het beheer van de source chain. Zonder klantenservice zou het bedrijf geen klanten kunnen aantrekken en zijn goederen en diensten niet kunnen verkopen.

Realtime tracking zou transparantie in de hand werken, wat op zijn beurt vertrouwen en goodwill oplevert. Afgezien hiervan beschermt het ook de reputatie van het bedrijf bij zijn zakenpartners, prospective buyers, investeerders, werknemers en belanghebbenden.

Transparantie leidt ook tot een betere klantenservice omdat de klant het liefst betrokken wordt bij het totale proces rondom zijn product or service. Klantenservice speelt een cruciale rol bij het verbeteren van de source chain.

Een goede relatie met de klant doorway een voorbeeldige klantenservice zou ook een goed imago voor het bedrijf opleveren.

Wat betekenen deze?

In algemene zin, realtime tracking zou verbeteren de efficiëntie van het beheer van de toeleveringsketen, aangezien de meeste klanten transparantie waarderen omdat dit doorgaans wordt geassocieerd fulfilled openheid en eerlijkheid. Daarnaast worden eventuele crises die tijdens het verzendproces ontstaan, direct vastgesteld en opgelost.

Ondanks dat het op verschillende plaatsen is ingezet, stelt het bedrijf fulfilled realtime monitoring via GPS nog steeds directe controle en beheer about de voertuigen die de pakketten vervoeren.

Samen met een hogere productiviteit verlaagt dit ook andere kosten die kunnen ontstaan ​​wanneer zich problemen voordoen. Als gevolg hiervan zou een alomvattend beheer van de toeleveringsketen efficiënter en effectiever worden.

Bevoorradingsketen

Conclusie

Efficiënt beheer van de toeleveringsketen is in de eerste plaats afhankelijk van nauwkeurige en snelle producten, van grondstoffen tot goederen of diensten. Informatie en gegevens around de locatie van het pakket komen ten goede aan de klant, het bedrijf en de belanghebbenden. Bedrijven hebben dus een betrouwbare en transparante verzendpartner nodig.

Satisfied Tive kunt u uw pakketten overal ter wereld by using GPS volgen. Fulfilled transparantie als onze prioriteit, zou Tive uw zorgen verminderen en uw opwinding vergroten bij het wachten tot uw bestelling uw deur bereikt.