June 8, 2023

Market Analytics

De zakelijke fanaten

Weekendfavorieten - Humaaans, CanIRank, Video door CoPilot AI

Weekendfavorieten – Humaaans, CanIRank, Video door CoPilot AI

Mijn routine voor blogposts in het weekend omvat het plaatsen van inbound links naar een handvol instruments of geweldige inhoud die ik in de loop van de week tegenkwam.

Ik ga niet dieper in op de vondsten, maar ik moedig je aan om ze te bekijken als ze interessant klinken. De foto in de write-up is een favoriet voor de week van een on-line bron of een die ik daar op de weg heb genomen.

  • Humaans – Het nieuwe undertaking van Pablo Stanley: een gratis illustratiebibliotheek satisfied volledig aanpasbare mensen! Er is een bijna eindeloze hoeveelheid middelen om uit te mixen en matchen, dus je kunt zo ongeveer elk mens maken dat je maar wilt.
  • CanIRank – Als u een Search engine marketing-instrument gebruikt, is er veel facts-output die overweldigend kan zijn. CanIRank is anders: het system wordt aangedreven door AI, dus het geeft je gegevens en bruikbare aanbevelingen.
  • Movie doorway CoPilot AI – Video door CoPilot AI maakt het gemakkelijk om gepersonaliseerde video’s op schaal te maken. Fulfilled dit nieuwe product kunt u fragmenten opnemen en Movie by CoPilot AI zal alle video’s voor u bewerken, naaien en verwerken.

Dit zijn mijn weekendfavorieten Ik zou graag iets van je horen – Tweet me @duct tape

Als je meer weekendfavorieten wilt bekijken, kun je ze hier vinden.

Gratis E-book
7 stappen om uw adviespraktijk op te schalen zonder overhead toe te voegen

Het Duct Tape Internet marketing Marketing consultant Network heeft me geholpen om mijn bedrijf met meer dan 40% in de afgelopen 12 maanden. ~ Michael Quinn – Michael Quinn Agency, Fargo, ND