March 24, 2023

Market Analytics

De zakelijke fanaten

Weekendfavorieten - Humaaans, CanIRank, Video door CoPilot AI

Weekendfavorieten – Search Eye, StreamAlive, Bulk UTM Generator

Mijn regime voor blogposts in het weekend omvat het plaatsen van inbound links naar een handvol equipment of geweldige inhoud die ik in de loop van de 7 days tegenkwam.

Ik ga niet dieper in op de vondsten, maar ik moedig je aan om ze te bekijken als ze interessant klinken. De foto in de article is een favoriet voor de week van een on the web bron of een die ik daar op de weg heb genomen.

  • Zoek oog – Linkbuilding is nu een stuk eenvoudiger geworden. Lookup Eye stuurt e-mails met uw gepersonaliseerde mogelijkheden voor het bouwen van hyperlinks van populaire en vertrouwde websites. Zodra u een kans ziet die bij u earlier, betaalt u alleen wanneer u publiceert.
  • StreamAlive – StreamAlive is een system dat virtuele vergaderingen omzet in visuele ervaringen. Nu kunt u in realtime zien waar uw publiek zich bevindt, hoe ze zich voelen en hoe betrokken ze zijn.
  • Terminus Bulk UTM-generator – Als je ooit hebt geprobeerd om meerdere UTM’s tegelijk te maken, weet je hoe tijdrovend dit kan zijn. De Terminus bulk UTM-generator is een geweldig hulpmiddel voor het ontwerpen van een consistente UTM-strategie. Het doet ook het werk om al uw UTM’s in één keer te genereren.

Dit zijn mijn weekendfavorieten Ik zou graag iets van je horen – Tweet me @duct tape

Als je meer weekendfavorieten wilt bekijken, kun je ze hier vinden.

Gratis E-book
7 stappen om uw adviespraktijk op te schalen zonder overhead toe te voegen

Het Duct Tape Promoting Marketing consultant Network heeft me geholpen om mijn bedrijf met meer dan 40% in de afgelopen 12 maanden. ~ Michael Quinn – Michael Quinn Agency, Fargo, ND